Само в Narod.bg: Арестуваният с 400 бона Паскал Апостолов обслужвал баровците в Несебър (СНИМКИ)

1 16 915

Арестуваният с 400 000 лева общинар в Несебър Паскал Георгиев Апостолов, началник отдел „Местни данъци и такси“ през последните три петилетки, е обслужвал богаташите в Несебър и региона през своята счетоводна къща, разкри единствено Narod.bg, като се позова на свой човек в морския град.

По-рано днес гръмна новината, че при спецакция е арестуват висш чиновник от Община Несебър по подозрения за купуване на гласове. Оказа се, че това е Паскал Апостолов, в чиято къща в с. Равда са открити 185 хиляди евро и 20 000 лева, подготвени за купуване на гласове.

Сейфът, в който са открити пачките

Реклама

Източникът на Narod.bg уточни, че преди години Паскал бил началник на Териториалната данъчна служба, но когато на нейното място се създала НАП, Апостолов отказал да влезе в новата структура и напуснал.

Веднага след това се уредил за началник отдел „Местни данъци и такси“ в Несебър, където е почти две десетилетия. Досъдебното производство срещу тариката е по член 167 от НК.

Ще е интересно да научим какъв е произходът на парите, спипани в дома на чиновника с 2000 лева заплата, любопитства информаторът на Narod.bg.

1 Коментар
  1. Иво казва

    Рашко Стоянов , началник отдел Местни данъци и такси в Пловдив, с огромни пари, скъпи имоти, обслужване в счетоводната му кантора на крупния бизнес в града. Много, ама много интересна личнодт

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.