ЕКШЪН: Арестуваха политик от ПП! Пламен Пенев задържан с наркотици и крадено порше

2 17 893

Пламен Пенев – координатор на „Продължаваме промяната“ в община Ветрино, е задържан при специализирана полицейска операция вчера след гонка с полицията. В дома му са намерени наркотици и крадено порше, предаде rns.bg.

Операцията е проведена след оперативни действия на варненската полиция. В двора на Пламен Пенев е открито порше, модел 2019 г. с чужди номера. Твърди се, че същото е откраднато от Германия. Намерени са и наркотици при претърсването на двата му адреса.

Реклама

Материалите са докладвани на прокуратурата, която ще поиска от съда да определи за уличения постоянна мярка за процесуална принуда.

Пенев е зет на бивш депутат от БСП-Варна, уточняват източниците ни.

Като координатор на ПП във Ветрино той буквално би автогол на управляващата партия дни преди старта на местните избори, коментират партийци.

2 Коментара
  1. Ivanova казва

    ВПЕЧАТЛЯВАЩО!!!!! ГРАНДЕ МЕРСИ!!! ТЕ ВСЕ ИЗУМИТЕЛНИ ПАРТИЙНИ ФУНКЦИОНЕРИ,. НАЗНАЧЕНИ ПО РЕГИОНИ НА „скъпо то И ЗА ДОСТА ОТ ПАРЛАМЕНТА С РЕАЛНО СКЪПА ЦЕНА) ТА ТАКА СТОИ КАРТАТА НА БГ В ПРЕДИЗБОРЕН БОЙ. ВСЯКАКВА ИЗМЕТ Е НА 1 ЛИНИЯ. ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА. КАЗАЛ НЯКОГА-НЯКОЙ. ВЯРНО!!!!!

  2. Ivanova казва

    В БГ ТОВА Е СТАРА ПРАКТИКА. НАШИЯТ ЧОВЕК ИСКА ТОВА. ДАВА МЕ. УТРЕ НАШИЯ ЧОВЕК ВРЪЩАТ УСЛУГАТА. КОГАТО ТРЯБВА, НА, КОЙТО ТРЯБВА, КОЛКОТО ТРЯБВА, КОГАТО ТРЯБВА НИЕ ЗА ТОВА СМЕ ТУК. ДА СЕ ПОДКРЕПЯМЕ. А НАРОДА ЕБИ……… МУ МАЙ……
    .. КАТА. НЕЩАСТЕН НО НУЖЕН БАЛАСТ. ДАНЪЦИ???? АКЦИЗИ???? ГЛОБИ?????? ВСЯКАКВИ БЮДЖЕТНИ ДУПКИ СЕ ЗАПЪЛВАТ С ТАЗИ „ПАПЛАЧ“ НЕ ПОДОБАВАЩО У НА. КАЗА ГО ОНЗИ МОЙ КОМШИЯТА ОТ БАНКЯ. УПОТРЕБЯВА МЕ ГИ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ. ТОЛКОВА СА ПРОСТИ, ЧЕ НИЕ ГИ НАПЪТСТВА Е С ПОМОЩ НА ПОСОЛСТВОТО. ПОНЯКОГА ПОМАГАТ И 4 ПОСОЛСТВА. ЗАЩОТО И НА „ДПС“ И „ПП“ „ГЕРБ“ НЕ ИМ Е ЯСНА ЕВРОАНТЛАНГИЧЕСКАТА ДИРЕКТИВА поредна.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.