ПОДЛОГИ! КТ „Подкрепа“ уволни кандидат-кмета на София Ваня Григорова, била от БСП

2 17 959

От днес вече не съм служител на КТ „Подкрепа“. По инициатива на президента Димитър Манолов, ние се разделяме, което не означава, че аз се разделям със синдикализма, защото синдикализмът не е професия, а е кауза и призвание. Това съобщи днес в „Още от деня“ на БНТ Ваня Григорова, която очаква номинация да е кандидатът на БСП за кмет на София.

Удобният „враг“ на всяка власт – Димитър Манолов

Реклама

Кандидатурата на Григорова за София все още не е получила окончателно одобрение от Националния съвет на Левицата. Решението се очаква този уикенд, след като миналия Григорова не бе сред одобрените 138 кандидати за кметове. Въпреки това, още преди два дни президентът на синдиката Димитър Манолов коментира, че ще се разделят с Ваня Григорова. „Тя отива в политиката и няма как да е наш служител“, каза удобният на всяка власт „синдикалист“ отново пред БНТ.

Манолов от самото начало не харесва идеята Григорова да играе с БСП за София. „Искат да ми отнемат Ваня със свободен трансфер, казано на футболен език, защото преди Ваня Григорова да почне да работи за КТ „Подкрепа“, а аз твърдя, че тя е мое лично откритие, един много тесен кръг от хора знаеше за нея. Сега вече нещата са съвсем различни.

От друга страна чисто човешки, кой съм аз, за да преча на нейното развитие, но това което мен ме притеснява, е как ще се развие тоя сюжет, ако тя се кандидатира за кмет“, коментира Манолов пред Нова телевизия през юли. Той разказа тогава, че е казал това си мнение и пред шефа на столичните социалисти, и пред Корнелия Нинова.

2 Коментара
 1. J.English MI6 казва

  Ванчето има яка сочна цица
  става за кметица
  Фатдъкова е гнила компира
  здраво дава фира

 2. ВОДНИЯ ПЛЪХ казва

  КАКЪВ „ПРЕЗИДЕНТ“ Е ТОЗИ КАПУТ СПЛЕСКАН ,НАЙГОЛЕМИЯ ТЪРТЕЙ ЛАПАЧ НА ДЪРЖАВНА ПАРА Я ДА ГО ДУХА ЛАЙНАРЯ И ВАНЧЕТО И ВАНЧЕТО

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.