ПАЛАВНИК в Narod.bg: Губернатор на Перник набута двете си интимни тръпки във властта – ето го плейбоя Емил Костадинов (ПЪРВА ЧАСТ + СНИМКИ)

2 13 321

Бившият областен управител на Перник Емил Костадинов е набутал двете си интимни тръпки – Изабела Марселова и Юлиана Арнаудова, в местната власт, гласи скандална информация, изпратена ексклузивно до Narod.bg.

Безобразията в Перник са достойни за филмиране – тук е Содом и Гомор от любовни афери, прикрити под политическото було на връзкарщината, смята информаторът ни.

Ето първата част на сигнала, който може би ще е интересен за прокуратурата:

Здравейте, Narod.bg. Както скоро писахте за шуробаджанащината на ГЕРБ Перник, имаме да ви изнесем още пикантни факти за тази партия, пропита от връзкарство и роднинство, като разкрием шокиращи истини за назначенията и връзкарство, както и за скандалното влияние и намеса в изборния процес на областния координатор Емил Костадинов.

Първоначално Емил Костадинов беше кмет на най-големия квартал на Перник – „Изток“, но след един неуспешен мандат загуби изборите катастрофално от никому неизвестната тогава учителка от БСП Десислава Стоянова.

Реклама

После Емил Костадинов бе инсталиран за областен управител на Перник, по чието време се направи незаконния и компрометиран в цяла България водопровод от София до Перник.

Като награда за далаверите във водопровода Емил Костадинов бе повишен в длъжност областен лидер.

Изабела Марселова прави кариера покрай влиятелния си интимен приятел

Същевременно Емил Костадинов се грижи добре за едната си интимна тръпка Изабела Марселова. Докато бе губернатор, плейбоят я назначил за юрисконсулт в Горското стопанство на град Земен. А в момента, за да манипулира изборите в региона и да прибере бонус към заплатата си, изкусителната Изабела е набутана на поста председател на Общинската избирателна комисия в Земен. По този начин ще контролира местния вот там, твърди информаторът на Narod.bg.

Изабела кифлее в социалните мрежи

Очаквайте ВТОРА ЧАСТ на сигнала, за да научите за другата интимна тръпка на Емил Костадинов, чия роднина е палавницата и как е възможно разследван от КПКОНПИ да получи роля в политиката

2 Коментара
  1. Д-р Менгеле казва

    Ааа… той един убавец!

  2. Антонов казва

    Ми то за туй държавата ни е на този хал. Педали, курви, инфантили, простаци, продажници и пр., това е в управлението на държавата……

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.