Скандал в Narod.bg: Тодор Тагарев мачка жена в Министерството на отбраната (РАЗКРИТИЯ)

1 13 039

Несъстоятелният кадър на Москва с US щения Тодор Тагарев се вихри като онбашия в Министерството на отбраната, научи Narod.bg. Последната мерзост, която заформил военният, който от 1986 г. до 1989 г. защитава дисертация във Военновъздушната инженерна академия „Н. Е. Жуковски“ в Москва (СССР), е да мачка своя подчинена в министерството с всякакви способи, за да я принуди да напусне.

Цялата история разказа бившият PR на БСП Жанет Пашалиева, „насладете“ се на геройствата на Тагарев:

Искам да ви разкажа една история…за мъжество, решителност, почтеност, сила и професионализъм. Главен герой в нея е популярният напоследък министър на отбраната Тагарев. Тя започва с благодарности от една обикновена жена- експерт в подчинена негова структура.

Благодаря, г-н Тагарев, че в разгара на огромния, омерзителен, нечовешки скандал с Вашия съветник, който потресе и най- коравите сърца, в разгара на наводнения и кризи, Вие се занимавахте изключително енергично и проявихте мъжество да воювате с една жена.

Повече от месец притискахте, принуждавахте, поръчвахте съшити с бели конци статии срещу нея, без дори да я познавате. С една единствен цел – да бъде отстранена. И защо? Логичен отговор няма, но има предполагаем – защото е добър експерт в своята област и …защото е била медиен съветник на предишния министър.

О, ужас! Спокойно, сега вече е просто специалист, който има право на труд в своята област. Тази жена има професионалната си биография, никога не е била политик и не е имала претенция да прави политика. От какво ви е страх, г-н Министър? Или просто на „принципна база“ правите чистки, все едно сме в онези мрачни времена, срещу които на същата „принципна база“ бяха извършвани репресии.

Реклама

Осмелихте се в разгара на всичко, което се случва в държавата, да извикате по „спешност“ един достоен български генерал, само за да му заповядате точно това – чистка.

Когато тази жена- експерт беше в същото това министерство, преобладаваха позитивните разкази за работата на българските военнослужещи и за цялата Армия, не само за министъра.

Защото всички тези хора са достойни за уважение. По това време не се занимавахме с камерите и сестрите в Пирогов, не питахме кой се е осмелил да пише във Фейсбук и да търсим обяснения за подобни действия.

Тази жена Ви благодари, г-н Тагарев – за висотата и мащаба на Вашето мислене и действия.

Бъдете все така мъжествен, достоен и отговорен към България и гражданите й.

1 Коментар
  1. ДАНЮ КУРОПАТКАТА казва

    ЧЕЛ СЪМ ,ЧЕ САМО ВЪРЛИ СТРАХЛИВЦИ ТЕРОРИЗИРАТ ЖЕНИ ,НАШТО ДИЗЧЕ ОБАЧЕ КЪТА РЕЗАКА КАКТО ЖЕНА КЪТА МЪЖ…КИКИ ОСЕМЕНИТЕЛЯ ДА НЕ СЕ Е РАЗПИЩОЛИЛ СЛЕД КАТО МАТА КОСМАТА Е НЕПРАЗНА ,ДА СЛОЖИ ТОВА СЪЩЕСТВО ЗА МИНИСТЪР НА ВОЙНАТА….ВСЕКИ НОРМАЛЕН МЪЖ СЕ ДАДЕ НАЙ ДОБРИЯ ПАЙ НА ЛЮБОВНИЦАТА СИ ,АЗ ТАКА МИСЛЯ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.