МНЕНИЕ в Narod.bg: Ало, сглобката, изритайте простака Емин, да не дойдем да ви разглобим

1 14 701

До кретените, които са обсебили властта с порнографска прегръдка, осребрена задкулисно – изритайте самозабравилия се простак Мустафа Емин, който си мисли, че „Пирогов“ е направен, за да обслужва резултата от уредения му брак със забрадената Айше.

Изритайте некадърника Емин, назначен да лапа заплата в Министерството на отбраната на московското плашило Тодор Тагарев, без да е виждал калашник, за да не дойдем ние и да ви изритаме, което неминуемо ще се случи…

Колко институции трябва да кажат, че помакът от Рибново си е повярвал в повече, че да крещи на медиците в „Пирогов“, докато настоява да извадят дете в хеморагичен шок от спешното, за да вкара на негово място безценния плод на слабините си?

Дори премиерът ви – онова нещо, наречено Николай Денков, призна, че ако всичко е така, както е, това недоразумение от ДБ Мустафа Емин трябва да си замине обратно за Рибново с първия рейс и да бере боровинки до края на дните си?

Даже доктор, към когото съм повече от скептичен – проф. Костадин Ангелов, забрави за нежната си душевност и каза истината – че Емин е проявил “вербална агресия” и е “отправял заплахи като споменава за намеса от министъра на здравеопазването”. Поискал е “да се сдобие с имената на целия медицински персонал, участвал в прегледа и лечението на детето му”, “с цел да бъдат показани на министъра на здравеопазването”.

Реклама

По същото време същите медици са се борили за живота на дете с хеморагичен шок! Докато са провеждали ресусцитация в детска противошокова зала, “агресивен мъж е настоявал детето му да бъде прието незабавно”.

Всички обяснения на дежурния медицински екип са идентични и доказват историята с факти. Описът от камерите в “Пирогов” също съвпада с написаното от медиците.

В едно от обясненията се казва:

“Моля, вземете мерки, така че да можем да работим, без да бъдем заплашвани с министри и хора, използващи служебната си власт.” Тъжно е, нали?!

И така, господа, съешили се в порнографска сглобка – какво точно чакате, да дойдем и да ви разглобим ли?

Авторът се представя като Стефан Апостолов, текстът бе изпратен до електронната поща на Narod.bg, публикуваме без редакторска намеса въпреки острия тон

1 Коментар
  1. бай хасан казва

    какъвдемократ може да е това клето същество ,виж жена му- пингвинката дошла от средните векове,жалкото е че са се размножили

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.