НАГЛИТЕ от ДБ: Съветник на Тодор Тагарев вилнее в „Пирогов“ – вади дете от шокова зала, за да вкара своето (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

2 14 485

Див скандал в „Пирогов“ се е разиграл със съветника на министъра на отбраната Тодор Тагарев – Мустафа Емин. За това алармира Неда Диманова, която работи в болница, в мрежата, чийто разказ споделиха от лечебното заведение.

Мустафа (вляво) с Асен Василев

Мъжът вдигнал скандал и поискал чуждо дете да бъде изведено от шокова зала, за да вкарат неговото.

Мустафа Емин е демократ от Родопите, учредител на местната организация в Рибново и член на Националния съвет на „Да, България!“.

Джобният ген. Наско с Мустафа Емин

Случката за отношението на съветника на Тагарев разказва работеща в здравното заведение, като публикацията и е споделена от фейсбук страницата на „Пирогов“:

Реклама

„Нощес в „Пирогов“ дойде Емин Мустафа с детето си. Държа се арогантно и скандално, като първоначално искаше да извадят от детска шокова зала дете в шок, за да влезе неговото, което беше с една малка раничка, заплаши с министъра на здравеопазването, като не се съобрази, че той е работил в „Пирогов“ и можем да проверим.

Бабаитът Мустафа със зеления милионер Владислав Панев

Накрая, след всичко отново вдигна скандал и в НХА същите заплахи с министъра, за да получи документите, които преди това му бяха дадени от залата. Попитах господаря Рибново, така ли си представя упражняването на властта, която му е дадена от нас народа и не се ли представя твърде неприемливо за поста, който твърдеше, че заема. Та това е!“, пише Диманова.

„Политикът“ с жена си Айше Емин

Минути след като от „Пирогов“ публикуваха публикация за случката депутатът от „Демократична България“ Ивайло Мирчев коментира: „Съжалявам и се извинявам за случилото се. Ще проверя веднага.“

2 Коментара
  1. Филип Тотю казва

    я фстата на тъпия чалмар

  2. Д-р Менгеле казва

    Ашладисан цигански келеш. Като всички горе на пикчъра. ПО ТИРОИДА ЩЕ ГИ РАЗПОЗНАЕТЕ.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.