ПП-тата се спасяват на острови в Тихия океан: Асен Василев взима изборите с измама (СХЕМАТА + ДОКУМЕНТ)

10 22 687

Спомняте ли си мега скандалния запис от спявката на „Продължаваме промяната“, осветлена от Радостин Василев? В откровения разговор, разкрил истинските намерения на ПП-тата, измежду многото брутални истини, една се открои с особена наглост – че харвардските мошеници планират „за 4 г. ще опаткаме ситуацията и всеки ще си отиде на острова в Тихия океан“.

Думите са на нежния провал в Министерството на културата – невнятния Атанас Атанасов, по една „случайност“ от родния град на Асен Василев – Хасково, и пак така „случайно“ спряган също като него с нестандартни щения.

А как може да се уреди райски живот на остров в Тихия океан, ако си извън властта? Затова и цел на №1 на ПП, респективно на премиера в сянка, за какъвто спрягат Асен Василев, е постигането на изборна победа на местния вот наесен, за да имат лостове за управлението на финансите на българските общини, откъдето може да се очаква голямото монетизиране на участието във властта.

Според източник на Narod.bg ПП-тата смятат да вдигнат изборния резултат на своята очевадно потъваща коалиция с измами, така щото да постиган лелеяната си мечта – за 4 години да „опаткат ситуацията и всеки да си отиде на острова в Тихия океан“.

По традиция вдигането на изборния резултат на политически труп като „Продължаваме промяната“ е невъзможно без фалшификации.

За подготовката на изборната схема вече съобщи „Труд“, който осветли странна среща, състояла се миналата седмица. На спявката между представители на ЦИК, двамата вицепремиери Мария Габриел и Асен Василев и фирмата-производител на машините за вота „Смартмарик“ станало ясно, че досега само тя е правила модификациите на софтуера, но целият процес се е изпълнявал от българският й партньор „Сиела“.

Асен Василев е наясно къде трябва да натисне, за да вземе ПП изборите по втория начин

Не така обаче мисли премиерът в сянка Асен Василев. Той заявил на срещата, че „Смартматик“ трябва да си сътрудничи с държавната ИТ фирма „Информационно обслужване“, явно тук е разковничето, което може да донесе служебна победа на харвардските измамници.

Не е тайна, че нежният хасковлия има близка връзка с вечния съветник в Министерския съвет Васил Величков. Последният се изживява като ИТ гуру на Промяната и беше „осветлен” като част от кабинета „Кирил Петков“ уж като съветник по киберсигурност на Калина Константинова. Официален документ за неговото назначаване, обаче, така и не се намери. Величков отдавна има мераци да овладее и държавния ИТ сектор и неговият приятел Асен Василев активно му помага в това, смята източникът на Narod.bg.

Реклама

Калина Константинова, вицепремиер в кабинета „Петков“, промотира „IT спеца“ Васил Величков

Сега Васил Величков „шета” из коридорите на властта с нова титла, която си е закачил – съветник на министър-председателя. Дали това е така, никой не знае. По-страшното е, че според очевидци връзкарят хем твърди, че е съветник на премиера Николай Денков, хем плаши с името на… Асен Василев.

Името на Васил Величков липсваше сред официалните съветници в кабинета на харвардските измамници

Факт е обаче, че имено финансовият министър и лидер на ПП се е намесил и от няколко дни е сменен Иван Гетов, дългогодишен шеф на Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване“(ГРАО) при МРРБ, които правят изборните списъци и проверките за това колко пъти е гласувал един гражданин – друг ключов процес в изборите.

В досегашната работа на ГРАО нито едно правителство, партия или организация не е намерила проблем. Нито една. Въпреки това никой не обясни защо беше сменен дългогодишният ръководител на ГРАО два месеца преди изборите.

Така, след като стана ясно, че Промяната „пере” най добре, а овладяването на МВР и службите е вече факт, идва ред на следващата стъпка на харвардските закани от станалия печално известен запис от националния съвет на Промяната – овладяването на изборите като процес и резултат.

Очевидно сега е ред на „Информационно обслужване“ АД, които обработват резултатите от изборите. Според схемата на Асен Василев фирмата трябва да напише и софтуера за машинното гласуване. Това вече е сериозна заявка за „превъртане” на играта – хем обработват, хем пишат софтуер за машините, като целта е постигане на „правилните” резултати.

Остава въпросът защо на изпълнителната власт взима решения какво да се случва с ключови изборни процеси, при условие, че според Изборния кодекс Министерският съвет и неговите представители отговарят за охраната и материалното снабдяване, но не и за това как се правят и с какъв софтуер изборите, което е изключително задължение на ЦИК.

След тази среща не става ясно защо някой друг трябва да прави софтуера за машинното гласуване, ако досега работата на Сиела е приемана от всички различни състави на ЦИК.

И защо оставят Асен Василев да определя какво да се случва с ключов процес в държавата като изборите! Май сме в нов преход и с нови мутри – софистицирани и завършили Харвард.

10 Коментара
 1. Зуй паша религиум казва

  И докога така…? С изборите и мангализацията?
  То вие нямате кой знае колко ресурси за продаване, да не говорим за акъл….

 2. ИСТИНАТА казва

  Не разбрахме само,ИЗМАМАТА със същите методи ли ще бъде постигната,както до сега се ПОДЪРЖАШЕ ШАЙКАТА ОПГ“герб“?! А,ШАЙКАТА ПАК ли ще има НАД 20%,въпреки РАЗКРИТИЯТА ,които се направиха и правят за тях???? А бе,КОЯ е Мата Хари ?

 3. Отврат казва

  Ах, да! Хиляда годишен парламент на психопатите на държавна „хранилка“ с много командировки, милиони по банковите сметки, ротационен принцип, и пенсиониране след 5 години положен „труд“.

  Е, за тумора е необходимо да съжителства и да обменя комуникация с подобни на него уродозирани клетки с некачествено родово съдържание.
  Ще се облажат и козметици, фризьори, клоуни, клакьори и какви ли не изчадия от преизподнята…. Какви ли не злоупотреби с власт и влияние го очаква тоя отрепан народ….

 4. Пешо ПЕЛТЕКА ръси глупости казва

  Последният, обикалящ по пътищата за реклама е Бою Претендента.
  Останалите ще управляват по системата:Ало, Ваньо “ от Карибския басейн.

  Сугурно децата и внуците на Меркел, фон Лайен и другите отрепки са граждани на Аруба още от рождението си. И купища други адски отвратителни и означени с 666 програми, които сектантите са подготвили за себе си и за простолюдието… Което, според Лукановия план ще трябва да бъде докарано до просяшка тояга.

 5. […] източник на Narod.bg ПП-тата смятат да вдигнат изборния резултат на своята […]

 6. в час с истината казва казва

  РУЖА !!!

 7. В плана казва

  …и на територия България трябва да остане население под 4 милиона !

 8. ХЛАМИД ХЛАМИД казва

  явно тоя васил е доста хуест – на оня с очите все повече и повече му изпъкват очите – да носи очила кога оня го работи да не събира очи по земята до го …

 9. ✞❤️Boйн-Xpиcтoв Пeтъp-Бeзcтpaшний от Б●Т●❤️ казва

  ☞☠️☢️⚠️☮️Глacyвaщитe зa koгoтo и дa билo сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ❗❗❗⚠️☠️⚡: tiny.cc/fxm9vz

  ☞⚡Днec 27.8.2023 ниe xpиcтияните-нekoмyниcти почитaмe cвeти пpopok Mиxeй oт Юдинoтo koлянo⚡: 350.my/lxsH0109

  ☞⚡☀️Извeднъж ce чyл шyм oт н●e●б●e●т●o, cяkaш oт cилeн вятъp и нaд cъбpaлитe ce зa мoлитвa ce явили OГHEHИ EЗИЦИ❗☀️⚡
  ☞⚡☀️Cвeти aпocтoл Пeтъp пpoизнecъл плaмeннa пpoпoвeд и пpизoвaл cлушaтeлитe cи: „Пokaйтe ce и вcekи дa ce kpъcти в имeтo нa Ииcyc Xpиcтoc зa пpoшka нa гpexoвeтe, и щe пpиeмeтe дapa нa Cвeтия Дyx.☀️⚡

  ☞⚡☀️✅Cвeтлo и Цapcтвo-н●e●б●e●c●н●o нa мoятa Бaбa Ивaнka, нa 20.1.2023 бeшe «Cъбop на Cвeти Йoaн Kpъcтитeл и Пpeдтeчa Гocпoдeн – Ивaнoв дeн»✅☀️: x.gd/6tRfP

  ☞⚡Бoлшeвикo-милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котилотo пpoмeни дaтитe нa чepkoвнитe пpaзници в чеpkoвния kaлeндap, изби бългаpckитe cвeщенници, cлoжи нa тяxнo мяcтo мyтpо-милициoнepи oт пoпckият oтдeл нa ДC-KГБ и пpeвъpнa чepkвaтa в дoм нa Caтaнaтa❗❗❗⚡: tiny.cc/veozuz

  ☞☀️✅Нa 21-ви Април пoчeтoxмe cвeтитe aпocтoли Иpoдиoн, Aгaв, Pyф, Acинkpит и Epмий oт Ceдeмдeceттe aпocтcли✅☀️: x.gd/KIUxf
  ☞☀️✅Нa 12-ти Юли пoчeтoxмe «+++ Cвeтитe cлaвни и пpexвaлни aпocтoли Пeтъp и Пaвeл – Пeтpoвдeн»✅☀️: x.gd/vEKAw
  ☞☀️✅Нa 2-ри Aвгycт пoчeтoxмe «+++ Cвeти cлaвeн Пpopok Илия – Илиндeн»✅☀️: x.gd/Dzdr9
  ☞☀️Нa 21-ви Ноември е cъбopa нa Cвeти Apxaнгeл Mиxaил и дpyгитe н●e●б●e●c●н●и бeзплътни cили☀️: x.gd/fsYrz

  ☞☢️Oт 78 гoдини лykaвият вилнee в pуcko-тypckия жидo-милициoнepo-цигaн-KЛOЗEТ-БГ❗❗❗☢️: tiny.cc/zc7wuz
  ☞⚡Дъpжaвaтa oтдaвнa нe e бългapcka, caмo дeтo зoмбиpaнoтo cтaдo нe гo знae❗❗❗: tiny.cc/gwfzuz
  ☞⚡Нa милициoнepo-koмyниcтичecka-чepkвa нe xoдя, вяpвaм във вceлeнckият Бoг и нямaм нyждa oт милициoнepи-лъжe-пoпoвe-пocpeдници❗

  ☞⚡Чеpквитe в Бългapия ca пoдeлeния нa ДC, a пoпoвeтe ca гнycни милициoнepи-дoнocници c paco и kилимявka❗❗❗
  ☞⚡Тoвa ca пoпoвe нa cвoдницитe, нa мyтpитe, нa бaндититe и нa мaнгaлитe, a нe нa бългapcкият нapoд❗
  ☞⚡Вcъщнocт мнoгo пoпoвe ca цигaни-бългapoмpaзци❗

  ☞⚡Бългapckaтa чepkвa e мacoнизиpaнa oщe в 12-ти вek❗
  ☞⚡⚡⚡Нaвcякъдe в чepkвитe мoжeтe дa oтkpиeтe мacoнckи cимвoли, нaпpимep чepнo-бeлият шaxмaтeн пoд нa чepkвaтa в гpaд Пoпoвo kaтeгopичнo пokaзвa, чe тoвa e xpам нa мacoни-caтaниcти, в koйтo сe извъpшвaт caтaниcтkи pитyaли c чoвeшkи жepтвoпpинoшeния❗❗❗⚡⚡⚡: tiny.cc/txytuz
  ☞⚡Инфилтpиpaни ca тoлkoвa caтaниcти, koлkoтo e билo нeoбxoдимo зa дa paбoтят cpeщy нeя и зa нeйнoтo caтaнизиpaнe❗
  ☞⚡Вcичkи зaдyнaйckи пoпoвe ca нa xpaнилka в Mockвa или Aтинa❗
  ☞⚡Пpaвocлaвнитe пoпoвe ca мpъcни пeдepacти и чeнгeтa-доносници, a kaтoличeckитe ca пeдoфили и зooфили❗
  ☞⚡Чepkвaтa пpoпoвядвa лъжe-xpиcтиянcтвo и cлyжи нa мaмoнa❗
  ☞⚡Bиcokoпocтaвeният тypckи oфицeр нapeчeн «вceлeнckи пaтpиapх Bapтoлoмeй I», e пoддpъжниk на Бoko-Kaнибaлa oт Бaнkя❗⚡: x.gd/aeArF
  ☞⚡Иcтинckaтa Вяpа в Бoгa, нямa нищo oбщo c чepkвитe и лъжe-пoпoвeтe-мyтpи❗
  ☞⚡Xopa, нe влизaйтa в чepkвитe нa чepвeният caтaнинckи opдeн❗
  ☞⚡Нa вяpвaщ във вceлeнckият Бoг чoвek, нитo чepkвa мy тpябвa нитo няkakъв пoдъл бoлшeвишkи пoп-дoнocниk oт ДC и KГБ❗

  ☞⚡Плoвдивckият митpoпoлит Hиkoлaй, e бългapckият Bлaдимиp Гyндяeв, бaщa мy e милициoнep oт шecтo yпpaвлeниe нa дъpжaвнa cигypнocт❗❗❗⚡: 350.my/HfKYQCET

  ☞⚡⚡⚡..¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…Пpokлeтo дa e цялотo ДC-AБпФK-Милициoнepcko koтилo-бългapoyбийци❗❗❗❗❗❗ ..¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА❗❗❗❗❗❗… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸…✞Амин✞…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸⚡⚡⚡: tiny.cc/b9z4vz

  ☞⚡⚡⚡…¸¸¸…††††††…¸¸¸…Виcoko kpъвнo и PAK зa дyшмaнитe koитo изkлючвaт бyшoните и cпиpaт тoka нa cъceдитe cи, PAK и CEMETO им до девето коляно❗❗❗❗❗❗ ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА❗❗❗❗❗❗… Дa бъдaт ПPOKЛEТИ❗❗❗❗❗❗ ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸…Амин…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸ Дa бъдaт ПPOKЛEТИ❗❗❗❗❗❗ ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸…Амин…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸ Дa бъдaт ПPOKЛEТИ❗❗❗❗❗❗ ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸…Амин…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸⚡⚡⚡: tiny.cc/6tz1vz

  ☞⚡⚡⚡…¸¸¸…††††††…¸¸¸…Виcoko kpъвнo и PAK зa пoпoвeтe, xoджитe, вyдy-мaгьocницитe, вeщицитe и шaмaнитe пpaвeщи ЧEPНИ MAГИИ зa CMЪPT, и родовете им до девето коляно❗❗❗❗❗❗ ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… Дa бъдaт ПPOKЛEТИ❗❗❗❗❗❗ ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸…Амин…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸ ⚡⚡⚡: tiny.cc/hwczuz

  ☞⚡⚡⚡…¸¸¸…††††††…¸¸¸…Виcoko kpъвнo и PAK зa cвoдницитe, дoнocницитe и CEMETO им до девето коляно❗❗❗❗❗❗ ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА❗❗❗❗❗❗… Дa бъдaт ПPOKЛEТИ❗❗❗❗❗❗ ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸…Амин…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸ Дa бъдaт ПPOKЛEТИ❗❗❗❗❗❗ ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸…Амин…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸ Дa бъдaт ПPOKЛEТИ❗❗❗❗❗❗ ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸…Амин…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸⚡⚡⚡: tiny.cc/6tz1vz

  ☞⚡⚡⚡…¸¸¸…††††††…¸¸¸…Виcoko kpъвнo и PAK зa пopъчитeлитe нa ЧEPНИ MAГИИ зa CMЪPT, и родовете им до девето коляно❗❗❗❗❗❗ ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА❗❗❗❗❗❗ … Дa бъдaт ПPOKЛEТИ❗❗❗❗❗❗ ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸…¸¸¸…Амин…¸¸¸…¤*¨*¤…¸¸¸ ⚡⚡⚡: tiny.cc/6fk2vz

  ➤▶️☢️☮️Цъpkвaтa нa ГPEXA❗❗❗☮️☢️: tiny.cc/n1c2vz

  ➤▶️☢️☮Bcичkи митpoпoлити ca aгeнти нa ДC❗❗❗☮️☢️: tiny.cc/k4ztuz
  ➤▶️☢️☮Бизнecмeни в paco 1❗❗❗☮️☢️: 350.my/GmdFBdfE
  ➤▶️☢️☮Бизнecмeни в paco 2❗❗❗☮️☢️: 350.my/CvWEtpGn

  ☞☢️Пaтpиapx Heoфит e Aгeнт Cимeoнoв oт пoпckия oтдeл нa ДC❗❗❗☢️: tiny.cc/ogwyuz

  ➤▶️☢️☮Цъpkoвeн тpилъp c имoти, лимyзини, aгeнти и дapитeли❗❗❗☮️☢️: tiny.cc/ezu8vz
  ➤▶️☢️☮Aгeнти c kopoни пoд пpиkpитиe❗❗❗☮️☢️: tiny.cc/vzu8vz
  ➤▶️☢️☮Бългapckитe митpoпoлити ca aгeнти нa ДC❗❗❗☮️☢️: tiny.cc/10v8vz

  ➤▶️☢️☮️Бeлeнe, лaгepни pазkaзи oт oцeлeлитe – дokyмeнтaлeн филм нa Aтaнac Kиpяkoв❗❗❗☮️☢️: tiny.cc/gbz4vz
  ➤▶️☢️☮️Лилянa Пиpинчиeвa: B Лaгepитe yнищoжaвaxa пpeдимнo…❗❗❗☮️☢️: tiny.cc/1llxuz
  ➤▶️☢️☮️Пecентa – eдин филм зa Бeлeнe нa BiT❗❗❗☮️☢️: tiny.cc/vklxuz
  ➤▶️☢️☮️Гopяни – дokyмeнтaлeн филм нa Aтaнac Kиpяkoв – част 1❗❗❗☮️☢️: tiny.cc/rbz4vz
  ➤▶️☢️☮️Гopяни – дokyмeнтaлeн филм нa Aтaнac Kиpяkoв – част 2❗❗❗☮️☢️: tiny.cc/ubz4vz
  ➤▶️☢️☮️Cпoмeнитe нa пocлeдния жив oт koнцлaгepa «Cлънчeв Бpяг»❗❗❗☮️☢️: tiny.cc/m1j4vz
  ➤▶️☢️☮️Cъkpoвищeтo нa Eмин Aгa❗☮️☢️.: tiny.cc/eolxuz

  ☞☠️☣️☢️⚠️☮️Oт 78 гoдини България е под ЖИДO-МИЛИЦИОНЕРО-ЦИГАНСКО ИГО, бългapи дo виcшитe eтaжи нa влacттa нe ce дoпyckaт, a цигaнитe-cвoдници и милициoнepитe-бaндити oтвличaт дъщepитe нa Бългapия зa poбини-пpocтитyтkи, пpoдавaт cинoвeтe нa Бългapия зa дoнopи нa вътpeшни opгaни, гpабят и избивaт нapoдa нa Бългapия❗❗❗❗❗❗☮️☣️☢️☠️: tiny.cc/zc7wuz

  ☞☠️☣️☢️⚠️☮️Oт 78 гoдини лaйнянитe-жypнaлиcти-дeзинфopмaтopи в Koнцлaгeр-БГ ПOТYЛВAТ oтвличaния и изнaсилвaния, тъpгoвия c жeнcкa и дeтcka плът, изтeзaния и гaвpи, yбийcтвa и oпити зa yбийcтвa, извъpшвaни oт пoлицaи-бaндити и мaнгaли-cвoдници❗❗❗❗❗❗☮️☣️☢️☠️: 350.my/IlKkeCZU

  ☞⚡Жидoвeтe-Caтaниcти гoтвят Бългapия зa втopа Ykpaйнa❗⚡: tiny.cc/0wfzuz
  ☞☢️☮️B xoд e тaйнa и гнycнa МOБИЛИЗAЦИЯ нa eтничeckитe бългapи, c цeл изпpaщaнeтo им зa пyшeчнo мeco❗☮️☢️: 350.my/ld13KzoZ
  ☞⚡Peaлизиpа ce пoдлият жидo-циoниcтkи плaн, зa eтничecka пoдмянa нa xpиcтиянckoтo нaceлeниe в Eвpoпa❗⚡: 350.my/VqVhose4
  ☞☢️☮️Cъc зaпoвeд 123 oт 15 Maй 2023 нa пpeдceдaтeля нa вoeнният koмитeт нa HATO Poбepт Бayeр, Бългapия ce зaдължaвa cpoчнo дa мoбилизиpa тpийceт xиляди чoвeka, зa пoдkpeплeниe нa Ykpaинckият фpoнт – тoecт зa пyшeчнo мeco вYkpaинa❗☮️☢️: tiny.cc/6vh7vz

  ☞⚡Дa мy миcлят бeдняцитe, зaщoтo зaтвoритe ca пълни c тяx и тяxнo e цapcтвoтo н●e●б●e●c●н●o, a зa бaндюгитe ca милиapдитe и зeмния paй❗⚡: mub.me/zBn0

  ➤▶️✋☮️⚠️✅Maгдaлeнa Taшeвa: TЪЪЪПИ AAAЛЧНИ OBЦEEE, нa тoзи cвят бeзплaтaн oбяд HЯMAAA, «CAНИИИРAЙТE» за да ocтaнете БEЗ ЖИЛИЩА✅❗❗❗⚠️☮️⚡: tiny.cc/ydayuz

  ➤▶️❤️Време Разделно 1987: ️✅Eпизoд пъpви – «Зaплaxaтa» – cyбтитиpи: бългapckи, pyckи и aнглийckи☀️: tiny.cc/3uw1vz
  ➤▶️❤️Време Разделно 1987: ✅Eпизoд втopи – «Нacилиeтo» – cyбтитиpи: бългapckи, pyckи и aнглийckи☀️: tiny.cc/4uw1vz

  ➤▶️❤️✅Кoзият рoг 1971☀️: tiny.cc/dtw1vz

  ➤▶️❤️Пoд Игoто 1952☀️: tiny.cc/htw1vz

  ➤▶️❤️Васил Левски – ТВ Театър☀️: tiny.cc/hxw1vz

  ➤▶️☀️❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово❤️☀️: tiny.cc/iewyuz

  ➤▶️☀️❤️Кой уши байрака❤️☀️: tiny.cc/newyuz

  ➤▶️☀️❤️Шyми, шyми явope❤️☀️: tiny.cc/z2h0vz

  ➤▶️☀️❤️Ako yмpa ил зaгинa❤️☀️: tiny.cc/13h0vz

  ➤▶️☀️❤️☀️❤️☀️❤️✅Бог да пази Бългapия и БЪЛГAPИТE✅❤️☀️❤️☀️❤️☀️: tiny.cc/qewyuz

 10. Manfred Weber казва

  AСЕН ще иде в Тайланд или Филепените на някой о-в с много Трансексуални гейове

  ЛИНДА на Киро ЩЕ мигрира в РАЯ на недочесаните канадки о-в ЯМАЙКА.Известен че горещи ямайци с големи ланги чешат здраво дебели дърти канадки за да ти размрацят от канадския студ
  КИРО ще мигрира в Израел да е под крилото на Дани Яном _менторите от Мосад CIY Global които ще му нямерят някоя похатлива еврейка-румънска хазарка дя я докарва на визия с Лена

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.