ЗАСЛУЖЕНО: Кирил Петков изгонен от плаж „Корал“

20 822 937

Изгониха Кирил Петков от плажа Корал, откъдето изгря звездата му.

Не харесвам да има частни плажове, нито хората, които пазят плажовете, както е на Иракли, Карадере, Корал и няколко други места, да си поставят палатките върху дюните, без значение дали са известни, богати или просто начинаещи политици.

Намирам за правилно поведението на Наско Русев, който лично е изгонил Кирил от плажа.

Тъй като съм изкарал известен брой години на този плаж, с Кирил и Наско, си мисля, че в държавата има по-сериозни проблеми, които да бъдат фокус на вниманието.

А именно това, че след като обслужихме руснаците, американците и останалите партньори, не остана време да помислим за българските национални интереси и същите се оказаха заложници на един пилон със знаме, извънредно законодателство поради един криминален случай с гаджетата на една девойка, летният терор върху собствениците на автомобили и подготовката за местните избори, чиито флагман е нежеланието на бившите служби на Тодор Живков да смалим руското присъствие на ниво паметници.

Когато се върнете от плажовете и ваканцията, ще заварите една опоскана страна, в която нито еврофондовете, нито плана за възстановяване, нито приходите от данъци, соларна енергия или продажба на оръжие, могат да компенсират липсата на цел, задачи и мисия в правителството и сред депутатите.

Реклама

Ако вярвате, че в тази ситуация хора като Ицо Хазарта или Кирил Петков могат да направят разликата, значи сте много наивни, а вероятно и слабо образовани. Или пък твърде наивни и доверчиви, което си е форма на глупост.

Глупостите почват от погрешните избори, каквито ние направихме в огромно количество през последните години, затова сега държавата ни се управлява от Спецов, Василев и останалите предприемачи, стиснали републиката за топките в желанието си да забогатеят непременно и веднага.

За да се промени това, трябва много бързо и много категорично да изгоним кирилпетковците и асенвасилевците не просто от плажа Корал, но и от държавните дела.

Комисионери нямат място в държавното ръководство. Това важи и за предишната вълна специалисти – горановците, божковите калинки, червените божанки и другата измет.

Да си знаете.

Пост на Виктор Димчев:

https://www.facebook.com/vdimchev/posts/pfbid038KNaEU2TFNgaZz2mpK66kZj1gEBQHSqx63JT6FJsjzshn3pn66mBE4pdYoXPoFQZl

20 Коментара
 1. Тапчакурофф, потпоручик казва

  Тоз що е сложил на фанелката си знака, че е КЕНЕФ. Бамааму

 2. Кенеф 0000 казва

  Бездомните кученца са по – полезни за децата ви от мигрантите и политиците. Факт.

 3. каквото посееш това ще пожънеш казва

  в анадола да го пратят и всички болкуци с него.най големият грях е предателството.там и Господ не прощава.гадеми се от тези не скопосани политици служещи на дявола.

 4. Аз съм казва

  Просто са отстранили боклука от плажа!
  Този трябва да бъде изритан не само оттам.

 5. Трезвомислещ казва

  Тоя виктор се чуди къде да се изходи…

 6. Бунтата казва

  Изгонете го и от БЪЛГАРИЯ,ТОЯ ГЪЗОЛИЗНИЧЕСКИ АМЕРИКАНСКИ БОКЛУК!!!?

 7. Ники казва

  Теа гадове се гушнаха с боко крадеца дръж се народе бог да ни е на помощ не ги ли изринем това ще ни е съдбата на гладни кучета до гроб

 8. Коки казва

  Стига сте се заяждали ами мислете с главите си.
  КАКВО ИСКАТЕ НЕ ЗНАЕТЕ
  НАЙ ЛЕСНО Е ДА ПЛЮЕТЕ
  КОПЛЕКСАРИ, ВЗЕМЕТЕ И
  НАПРАВЕТЕ НЕЩО ПОЛЕЗНО
  ПРЕСТАНЕТЕ ДА СИ ИЗБИВАТЕ КОМПЛЕКСИТЕ ВЪВ ФБ
  СЕЛЯНДУРИ МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ
  НЕ С КРАТУНИТЕ СИ
  НЕ МОЖЕТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ДОКАТО ВИ МАНИПУЛИРАТ
  ТЪПЕЕТЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ
  ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ И НАПРАВЕТЕ ПЪРВО НЕЩО ЗА СЕБЕ СИ
  МИСЛЕТЕ МИСЛЕТЕ МИСЛЕТЕ

 9. Мари казва

  Г-н Димчев много правилно , тоя пелтек, и цялата измет трябва да бъдат изгонени. Те са против българският народ. Не знам защо още мълчим.

 10. Jocelyne Jorion казва

  Трябва да се започне от най-големия разбойник – банкянския крадец и мошеник и неговата свита от престъпници като не забравяме и предателската мръсница Габриел и целия министерски съвет продажници. И шайката на ППДБ начело с лъжите Киро и Асен, завършили някакви курсове в Харвард и показващи фалшиви дипломи изработени специално за тях от американските фашисти. ДОЛУ МАФИЯТА! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ, НЕ ДАВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ВЛАСТ НА ТЕЗИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ПОДЛОГИ! СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ!!!

 11. Кирил казва

  Аз съм сигурен че тук коментиращите сте гласували за този Йди.т!

 12. Борис казва

  Много правилно е постъпено този няма място в страната дори продажния лизач на Европа и америка

 13. ФАЩизъм казва

  Петков ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ! ТАКИВА МИШКИ С КАМЪНИ ДА ГИ ПРЕБИЕШ БОКЛУЦИ ДОЛНИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА ИЗМЕТ!

 14. Нормален казва

  Много точно казано! Пропускаш само ,че 90% от тези коментари са на платени тъпанари ….те други ме могат , пък и неграмотни

 15. Пламен казва

  Помните,че вСДС над114партии още никнат нови една остана старата подмладена

 16. Валери казва

  Евала браво

 17. Николай ,Тутракан7600 казва

  Николай Петков Ралчев се казвам?,НИКО ГЕЯТ) и живея в гр.Тутракан на ул.Панайот Хитов 5 до старият пазар.Аз съм ГЕЙ на 50 години,перверзен и извратен съм у си търся млад гей,който да ми стане съпруг,а аз ще му стана неговата съпруга.Ще му правя всичко и в кревата. Ще живее в моята къща ,където аз цял живот живея с моите родители.Ще има място и за него при нас и ще го го воза на моят жълт мотоар из гр.Тутракан.Аз обичам анален секс без кондом,за да усещам натурално кура.

 18. Каси казва

  До колкото разбрах от Наско, говедото КП.го е нарекъл „капут и тъпак“.

 19. Ердинч казва

  Тия коментари от които 90% са на някакви измислени уж патриоти каквито са и тия педали от възраждане и живеят в свой измислен свят и си нямат на идеия какво би било ако сме като преди деветдесетте!!!

 20. Тихомир казва

  Никой никого не е гонил, поредните измишльотини и лъжи на разни комунета

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.