Скъпи ви е млякото? Димитър Зоров мята пачки в Халкидики, кашкаваленият бос си купи БМВ Х7 за 230 000 лева

3 39 049

Шефът на Асоциацията на българските млекопроизводители Димитър Зоров, срещу когото, както писа Narod.bg, има подаден сигнал за картел заедно с големите хранителни вериги, вилнее Халкидики, където има къща на първия ръкав – Касандра. Според big5.bg вече нямало грък, който да не познава баровеца, мятащ пачки наляво и надясно, докато българинът купува скъпо и прескъпо спорните му откъм качество сирена и кашкавали.

Последно на 11-и август, петък, Димитър Зоров бил един от ВИП гостите на концерта на голямата гръцка звезда Никос Вертис в Калитея, Касандра. На грандиозното парти имало още куп българи, но от всички най-много е изпъквал хитрецът от Своге Димитър Зоров, на когото млякото може да му е рядко, но пък сиренето му хич го няма.

Зоров, от години изживяващ се като супер звезда в Халкидики, бил сред най-буйните фенове на купона на Вертис. Млечният бос дотолкова се разпуснал, че платил няколко хиляди евро за ВИП маса, като не е спрял да поръчва и да мята карамфили, все едно е на погребение на българската чалга в Своге.

Реклама

Наблюдателни нашенци забелязали, че Зоров бил без парти половинката си – своя близък приятел и бивш шеф на Държавен фонд „Земеделие“ Димитър Порожанов. Обикновено двамата заедно дивеят в Гърция, като според мнозина май са в „интимна връзка“, както би казал финансовият министър Асен Василев.

Злите езици твърдят още, че по стар български обичай Зоров „усвоил“ чужда земя, находяща се в близост до неговата къща в района на Пефкохори, която е превърнал в овощна градина.

За да му излиза по-евтинко зарзаватът, милионерът посадил на чуждата земя краставички, доматки, чесън и лук. Гърците дори коментират, че очакват много скоро Зоров да доведе и три крави от Враца, за да продава прясно мляко на главната улица в Касандра.

Очевидно обаче финансово състояние на млекопроизводител №1 не е чак толкова лошо, тъй като наскоро момчето от Своге се е сдобило с чисто нов последен модел BMW Х7. „Явно млякото на прах върви добре, щото колата е доста скъпа – около 120 000 евро“, коментират запознати с битието на олигарха.

3 Коментара
  1. Lucid & Ferrous казва

    Ми, не купувайте бе, братя и сЕстри! Аз си го произвеждам и кашкавала и сиренето на смешни цени. Натурален. Като му научиш техниката става за няколко минути – къмту 30-40. Важно е протеинът да е естествен и качествен. В момента замезвам с извара, тип кашкавалена и бяло винце Тамянка, домашно. Тамянката не ми е любимото бяло винце, отива към десертно, но това се хвана. Абе, бива като за сиромах човек.

  2. Lucid & Ferrous казва

    Глами, може ли, аджеба да не ми пъхате под носа разни пенюари, домашни роби и хавлии!? Аз съм активен индивид, днес нарязах 3 кубика дърва, като как ще си туря тия чаршафи, нъл резачката ще ги захване?

  3. ГНУС И АБСУРДИ казва

    Всеки ден удряте простия народ като шаран по главата, а дано умре в духовна нищета и мизерия. Него не го учудват отдавна свирепи курви като Екатерина, предполагам, нито нищо, свързано с уродливостта на Баш Боса Борисов.. Но продължавайте в същия дух. Затова са ви вербували, да продавате майка си и баща си. Сигурно и пробиотиците ви са безплатни. То при тая нечувана наглост се подразбира

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.