Удар на Narod.bg: Прокурорката, провалила „Суджукгейт“, арестува кмета на Генерал Тошево – вижте коя е Михаела Райдовска (СНИМКИ)

6 15 553

Българският прокурор от офиса на Лаура Кьовеши, разпоредил ареста на Валентин Димитров, кмета на Генерал Тошево, е Михаела Спасова Райдовска, същата, която провали делото „Суджукгейт“ срещу бившия депутат Живко Мартинов – Суджука, разкри ексклузивно информатор на Narod.bg от държавното обвинение.

Михаела Райдовска е снаха на виден комунистически род, тя беше наблюдаващ прокурор по делото срещу Живко Суджука, но тогавашният обвинител №1 Сотил Цацаров я оттегли и изпрати надолу в йерархията.

Преди време благоевградчанката Михаела Райдовска бе зам. градски прокурор на София.

Реклама

В началото на април т.г. връзките на старите комунисти помогнаха на Райдовска да реанимира кариерата си, като я вкараха в офиса на Лаура Кьовеши.

Показателен е сигналът за безобразията на Михаела Райдовска, изпратен до бившия вече главен прокурор Сотир Цацаров:

„Действията на прокурора Михаела Спасова Райдовска (по делото срещу Живко Суджука, б.ред.) са извършени под диктовката на натопения за неин нейния люб….к по това време – бизнесменът Антон Петров Проданов, с когото се срещат почти всяка седмица в София.

Разходките си по това време правели с мерцедеса на Проданов – С500 4матик СВ 9098 АС, отскоро пререгистриран с номер СВ 9900 МХ, като обикновено Проданов взима Райдовска от района на Съдебната палата – „Позитано“ или бул. „Стамболийски“ около ВАС и ресторант „Happy“.

От ранни зори комуникират по мобилните приложения Viber и Whatsapp, интервала на срещите им обикновено са между 11:15, 11:30 и 14:30 ч., в този период я взима от Съдебната плата и я оставя в района на „Стамболийски“ до Министерството на културата и ресторант Happy. Не стоят в центъра, защото се страхуват да не бъдат видени от други хора“, пише в сигнал до тогавашния главен прокурор Сотир Цацаров.

6 Коментара
 1. ИСТИНАТА казва

  Всъщност тя не е провалила делото, а е осъдила ‘суджука’. Пише го ясно в съобщение на съда. Статията прави внушения и е опит за дискредитиране. Така се постъпва у нас със всеки дръзнал да работи.
  Била комунистка а обвинила кмет на БСП…. ЖАЛКИ СТЕ !!!

 2. Колко струваш? казва

  Само ние в бг-то имаме имена/фамилии Продан и Купен. Търсих на други езици, но не намерих. Някой по-компетентен да информира.

 3. ИСТИНАТА казва

  Статията казва истината такава, каквато е. Като сготвяхте Живко Мартинов още не беше сринато доверието на хората в прокуратурата и съдебната система. Затова от 7 обвинения накрая от няма на къде го осъдиха за 1 тон суджук без доказателства. След като Райдовска и Шушляка бяха изобличени я понижиха в редови прокурор от заместник градски. Сега изпрана в европейската прокуратура пак започнаха да правят схеми и да изнудват хората за пари.

 4. Емил Петров казва

  Прокурор Райдовска да разкаже какво се случи с поръчковите обвинения продиктувани от любовника и обвиняем за ръководене на ОПГ за данъчни престъпления Антон Проданов които повдигна на Розалина Брайкова, Веселин Колев и Петър Малджиев. Също така да разкаже какво се случи с другите обвинения срещу Живко Мартинов по Суджукгейт. Всички те водят дела срещу прокуратурата по ЗОДОВ. Кой ще плати накрая сметката – българските граждани, а Михаела Райдовска на хранилка и продължава да приема поръчки под диктовката на Шушляка.

 5. Дойчо Тарев казва

  Да видим какво помни историята в този клип https://www.youtube.com/watch?v=ZyPNE1_rLdk

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.