Само в Narod.bg: Кабинетът пада след местния вот

3 20 869

„Некоалицията“ на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ отива към своята политическа смърт! Два независими един от друг източници на Narod.bg от парламента признаха, че ротационното правителство, в момента оглавявано от Николай Денков, ще бъде съборено след местните избори, които президентът Румен Радев разпореди да бъдат на 29 октомври.

Реклама

Това означава, че времевият хоризонт на този кабинет ще се затвори след по-малко от три месеца, когато поредното служебно правителство ще трябва да подготви поредните предсрочни парламентарни избори. И още един извод – няма да остане време за същината на договорката, върху която се крепи тази власт – ротация с премиер Мария Габриел…

Причината за разпада е напълно очаквана – тежки партийни брожения в политическите сили от „некоалицията“. Масово избирателите били недоволни от властта в този формат, затова лидерите са готови да ни пратят отново пред урните с надеждата вотът да се окаже по-различен, т.е., да се даде явен превес на една от водещите партии, която да успее да сформира самостоятелно управление, категорични са запознатите с драмата източници на Narod.bg.

3 Коментара
  1. ВЕЖДЮ РАДИШЕВ казва

    за мики мауса ме боли огромния кур но виж тагарко миличкия дето го плашат как шща якара да копа землянка та да има къде да се крие

  2. ИСТИНАТА казва

    ПАК,ПАК и ПАК ПОВТАРЯМЕ,за да се проведат ЧЕСТНИ ИЗБОРИ трябва да се ИЗКАЖЕ ИСТИНАТА,ЦЯЛАТА ИСТИНА за:КТБ,ПЪТНАТА КАРТА,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,Барселона,Мата Хари,гласът от ЗАПИСИТЕ,ХАЗАРТА,“ДЖУДЖЕТАТА“,“Белене“, „Лукойл“,“Росенец“,“Камчия“,Капитан Андреево,ПАНАИРА,………………………за МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА ОПГ“герб“!!! Не ГУБЕТЕ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ !!! НЕ „ТУПАЙТЕ ПОВЕЧЕ ТОПКАТА“!!! СТИГА вече !!! ДАЙТЕ ИСТИНАТА !!!

  3. Schatz казва

    Източниците ви са сигурни от предателят Радев, който иска пак да узурпира властта. Правителството няма да падне, ще си изкара целия мандат. И стига сте насаждали тезата, че ние избирателите ще ги съборим и сме недоволни. Напротив, доволни сме, и пак ще ги изберем, стига да вървят по евроатлантическия цивилизационен път, а не по гайдата на варварска Русия. А местните избори са мажоритарни, и там ще победят най- добрите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.