Първо в Narod.bg: Чистка в МВР – 18 директори изхвърчат (ОБНОВЕНА + ГРАДОВЕТЕ)

4 70 861

Метлата заигра сериозно в МВР, научи ексклузивно Narod.bg. Тази заран 18 шефове на полицейски дирекции са извикани в сградата на Вътрешното министерство на ул. „6-ти септември”.

Засега си заминават шефовете на дирекциите в Бургас, Силистра, Варна, Благоевград, Смолян, Плевен, Пазарджик, Разград, Враца, Габрово, Търговище и Монтана, като се очакват нови началници и в още областни градове.

Според медии, ненаясно със ситуацията, става дума за 15 МВР шефове, което наш брилянтен източник опроверга.

Реклама

На топ ченгетата им било предложено да освободят постовете си. Тези, които поискали да останат на служба, получили оферта -да бъдат преназначени на 3-4 степени по-ниско ниво в системата на МВР.
Другият вариант бил да напуснат по собствено желание.

Досега министър Калин Стоянов не бе правил много промени. Той назначи директор на ГДБОП, но постът бе вакантен, тъй като преди да стане министър именно Стоянов бе антимафиот номер 1. Промяна имаше и в ръководството на СДВР след като Калоян Милтенов сам напусна. Така на стола застана Любомир Николов. Милтенов пък вече е зам. директор на Националната полиция на мястото на Борислав Муеров, който оглави Автомобилната администрация, за което отново първо Narod.bg съобщи.

Стоянов обаче смени шефа на полицията в Кюстендил и поиска и получи оставката на Васил Костадинов, който оглавяваше полицията в Пловдив.

4 Коментара
 1. ИСТИНАТА казва

  Ама разбира се ,след като НЕ ТЪРСЯТ НОЩНОТО ШКАФЧЕ/примерно“,за КАКВО са им ?!

 2. Жцщ казва

  Що така, бе, уроди, откакто вие сте на власт, цената на историята като наука, се срина тотално…?? Сигурно, защото сте много комерсиални…
  Открай време подозирам, че химията е никому ненужна наука, която изисква единствено запаметяване на никому ненужни формули…. Вие, като теоретици и комерсиалисти какво ще кажете за това?

 3. ЖРЕЦКО от село Мецково казва

  Боклуци, Вавилонските мистерии да не са нещо като превъплъщенията на Мая Манолова, или Мария Габриел, или Ленето Пачавурчето…
  Интересна концепция, но при вас идеята за Самодържец Нерон се слива с образа на владетеля Константин. Принципно, обаче, името Константин го ползват във връзка с образователни и познавателни дейности, които в тукашния случай липсват…

 4. Валентин Ангелов казва

  Всичко що е завършило Симеоново и Пазарджик е Боклук , трябва да се измете .Да се пратят кадри чисти неопетнени , незаразени с вируса на Изродите от МВР и ДС , да се обучават в чужбина.И не на последно място , редовите милиционери , които са необразовани простаци , елементарни дебили , малоумници , обикновенни рекетьори , бандити и ограничени човекоподобни нищожества , на които само пари и кражби им в главите , нищо друго , ама нищо друго.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.