„Възраждане“ разбърква партийните сметки в Пловдив – ето кой е кандидатът им за кмет

2 10 753

„Възраждане“ се опитва да разбърка сметките на големите партии за кмет на Пловдив, като номинира настоящия депутат и юрист Ангел Георгиев за местния вот наесен, съобщи БНР.

На пресконференция в БТА Георгиев заяви, че основната му мотивация да се кандидатира е, че има нужда от коренна промяна на управлението на града. „Пловдив може повече, но е спънат защото е оплетен в един корупционен възел. Моята мотивация е да разсечем този корупционен възел и да сложим край на това да задушава града. Искам да бъде сменена философията на управлението, така че да се работи в полза на обществото и гражданите, а не на определени обръчи от фирми и бизнесмени, които източват града“, каза Георгиев.

Според него Пловдив има ресурси, но те не се използват рационално, не са разпределени правилно, защото с тях се облагодетелстват определени кръгове около властта.

„Мнозинството от граждани смятат, че градът е овладян от корупцията. На това трябва да сложим край“, заяви Георгиев.

Реклама

Бъдещият претендент за местната власт се обяви за строежа на нови ясли и градини във всички райони на Пловдив, за удължаването на маршрутите на градския транспорт до близките села, за довършването на околовръстното шосе и разтоварването на трафика чрез пускането на зелена вълна.

Листата за общински съветници на „Възраждане“ ще бъде представена на по-късен етап.

Георгиев е юрист, бил е депутат и в 47-мото и 48-мото Народно събрание и е сред учредителите на партия „Възраждане“. Става народен представител от Пловдив – област.

Останалите кандидати на „Възраждане“ за местната власт са Деян Николов и Коста Стоянов. Николов ще се бори кметския пост в София, а Стоянов – във Варна.

2 Коментара
 1. Ко стан с тоя случай казва

  Мръсотия в Narod.bg: Кандидат-депутат на Костя Копейкин остави на улицата 9-членно семейство, вижте кой е Ангел Георгиев (СНИМКИ)

  https://narod.bg/2021/10/31/мръсотия-в-narod-bg-кандидат-депутат-на-кост/

 2. Какво стана с този случай ??? казва

  Схемата “Възраждане” :Как дясната ръка на Копейкин отмъкна от деветчленно семейство къщата им и ги остави на улицата

  Това са семейство Бързеви от село Цалапица Пловдивско! Три малки момиченца с разлика във възрастта по около две годинки, възрастни родители инвалиди с над 90% по ТЕЛК, като бащата е с ампутиран крайник и трудно подвижен.
  В семейната къща в село Цалапица, която е на три етажа и огромен двор, са живеели общо 9 човека!!!

  Семейството на Екатерина Бързева /младата майка/, тегли ипотечен заем за подпомагане на семейният бизнес, но не успяват да се справят с вноските и имотът е обявен за продажба от ЧСИ. Циничното е, че имотът е обявен за продажба на 6 пъти по-ниска цена от пазарната – това е типична схема на мафиотските структури, каквито са ЧСИ-тата.

  По закон, те трябва да го продадат на максимална цена, да изплатят кредита, и да дадат разликата на собственика. Но ЧСИ-тата умишлено занижават цената, за да заграбят имота. Парадоксално е, че често го правят по начин, по който дори кредитът остава неизплатен. Взели са ти имота, а дългът остава.

  И да видим обаче, кой е “ортак” на ЧСИ-то в схемата – купувачът, който формално идва на “търг”, за да купи. Това е… пловдивският бандит, а сега – лидер на ПП “Възраждане” в града – Ангел Георгиев. Да! На същата тази партия, която се бори с “мафията”, ще спасява България, та се бори дори с ЧСИ-тата, които нарича “откровени бандити”. Но да продължим с истонията. След изказването на Валери Симеонов в края на 2018 година, по адрес на майките на деца с увреждане, Екатерина Бързева става постоянен активен участник в протестите срещу Симеонов в Пловдив. И става привърженик на… Възраждане. Там се запознава и с активиста на партията – въпросният Ангел Георгиев, който… обещава да и помогне срещу ЧСИ-то. Но вместо това – зад гърба на многолюдното семейство, закупува изключително ниска цена от близо 54000 лева, което е около 6 пъти под пазарната оценка. Разбирайки, че имотът им е продаден, сем.Бързеви издирват новият собственик, без да знаят, че това е доскорошният им съратник в уличните протести. След като разбират кой се е възползвал от временното им затруднение, те го молят да заплатят изцяло сумата плюс направените от него разходи, за да си върнат имота, но областният координатор на партия Възраждане, категорично отказва, а напротив дава няколко дни срок, да се опразни имотът. И така на улицата остават 9 души, от които 3 малки невръстни деца до 5 години, двама инвалиди с над 90% ТЕЛК и т.н. А през цялото време партийните структури и Костадинов прокламират от екрана и мрежите, че Възраждане е партия защитаваща българското семейство и ценности! На една от снимкиите е качен диалогът от фейсбук межди Екатерина Бързева и н представител на партия Възраждане , в който обяснява, че прекратява участието си в протестите, защото там присъства и човека който е отнел бъдещето на децата й и семейната къща…

  Една майка, съпруга и снаха, полага неимуверни грижи за 9 членното /с нея/ семейство. Съпруг, тъст, 3 деца и възрастните баби и дядо. Гледа, тази почти “самотна” майка- децата си в град Пловдив, докато съпругът й, бачка по 12 часа за да ни пази от градушки в село Цалапица.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.