ОХ, НА ДЯДО: Надарена миска стана пиар в Министерския съвет (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

2 14 497

Надарена красавица напоследък събира погледите при сбирките на властта. Блондинката впечатлява с пищни форми и предизвикателни тоалети. „Галерия“ успя да разкрие коя е – това е Емилиана Стоименова, новият пиар на Здравното министерство.

Призьорка е на конкурса „Мисис Европа“ през 2019 година. Остава втора зад украинката. Тогава е представена като пиар в Икономическото министерство с 11 години стаж. Омъжена, с две деца. Явно сега е сменила ресора.

Преди да започне работа в Здравното министерство, красавицата се изявява като поетеса. Има две издадени книги. Последната стихосбирка – „Есента е атеист“ Емилиана представя в родния си Вършец. Авторката е завършила българска филология, гордеят се с нея в курорта. а увлеченията й по белия лист са от много години.

Реклама

Първата си стихосбирка – „От джоба на ехото“ под редакцията на професор Николай Димитров, излиза преди 15 години.

Няколко стихотворения на чаровницата се превръщат в песни, като две от тях изпълнява Владо Димов, познат ни от риалити формати. Новият глас на здравните началници се гордее и с първото място в Шестия национален конкурс „Станка Пенчева“ в категорията „Поезия“.

2 Коментара
  1. Покровител казва

    Цъфти жената и хубавее. Спор няма.Някои жени са големи късметлийки , имат шедри покровители,които се грижат за тяхното професионално и личностно развитие. А други жени се гърчат сами без подкрепа или покровител. Животът за едни е майка , а за други мащеха.

  2. Олеся Зеленска казва

    Ами т.н ФИЗИКОХИМИК- акад.ДенкоФ знае кой и какво да избере Машалла ДенкоФ…машалла

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.