Само в Narod.bg: Кметът на Ихтиман Калоян Илиев ремонтира 2 тротоара за 350 000 лева (СНИМКИ)

1 14 569

Идат местни избори и е време да напълним черните партийни каси. Очевидно на този принцип масово по села и паланки тръгват абсурдни ремонти, с които да се инкасират пачки за купуване на гласове. За такава схема информира източник на Narod.bg от Ихтиман.

Общината с 28 населени места и близо 18 000 жители, управлявана от 42-годишния Калоян Илиев, е започнала куриозен ремонт на два тротоара с бордюри в близкото с. Веринско, в който официално ще потънат колосалните 350 000 лева. Прелюбопитно е, че козметичната реновация минава без обществена поръчка.

Според източника на Narod.bg наетата от кмета на Ихтиман фирма ще свърши цялата работа за около 100 000 лева, оставя висящ въпросът как ще се осчетоводят останалите 250 бона и в чии чекмеджета ще попаднат.

Реклама

Кметът Калоян Илиев дължи отговори на доста неприятни въпроси

Това, обаче, е работа на прокуратурата, която може да покаже ново лице, ако се заеме с порочната схема във Веринско.

Проверката ни установи, че ремонтните дейности в селото започват през юни и продължават и в момента. Реконструкцията на пътния участък включва подмяна и монтаж на нови бордюри, плочки, полагане на нова асфалтова настилка. Краят на предизборният кьорфишек се очаква да е през август.

ОЧАКВАЙТЕ нови финансови течове в общ. Ихтиман, интересни за прокуратурата, само в Narod.bg

1 Коментар
  1. Д-р Менгеле казва

    По тироида ще ги разпознаете.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.