Удар на Narod.bg: Малкия Череп върти 100 млн. лева! Любо Къдравия ортак на Ники Митничаря (ПЪРВАТА СНИМКА на схемаджията)

2 18 379

Мистериозният бизнесмен Любомир Парашкевов, племенник на милиардера-беглец Васил Божков, затова й наричан Малкия Череп, когото Narod.bg осветли като схемаджия №1 в Бургаския вилает, оперира с над 100 милиона лева лични авоари!

Това е Малкия Череп, или Любо Къдравия, както е познат Любомир Парашкевов

На челната снимка виждате първата снимка на бургазлията, която излиза в медиите, до момента лицето му бе абсолютна мистерия за масовата публика.

Баснословно богатият Любо Къдравия, както е официалният прякор на тариката, обаче не може да докаже произхода на парите си, потвърди пред Narod.bg източник от МВР в Бургас.

Малко хора знаят точните параметри на бизнес начинанията му, още по-малко – откъде е стартовият капитал и какви точно врътки движи в момента.

Все пак спецслужбите са наясно, че става дума за нефт, горива на дребно и едро, туризъм, земеделие, строителство и т.н., като портфейлът му е за над 100 млн. лева.

Реклама

Очаквано, бизнес успехът на Малкия Череп стартира в мътните мутренски години, в които всяка силова структура бе превзела определен сектор от икономиката и го защитаваше с цената на трупове.

Ченгетата в Бургас говорят, че Къдравия бил толкова убедителен в привличането на съдружници, че успява да привлече бизнесмена Николай Филипов – Ники Митничаря, за когото Narod.bg е писал неведнъж.

Бившият съпруг на залязлата тв водеща и депутатка от „Атака“ Калина Крумова, прясна съпруга на Борислав Захариев – Боби Турбото, е популярен в бизнеса със скрап и сделките с нефтопродукти.

Ники Митничаря и Калина Крумова имат 21-годишен син – Николай Михайлов-джуниър, в момента студент в Англия.

Митничаря и Любо Къдравия дотолкова се харесват, че служителят на Агенция „Митници“ напуска благия пост, който му обещава бляскава финансова кариера в държавата, за да се влее в частния бизнес, явно има защо…

Любо е като доктор Ханибал Лектър и слуша в усамотение етюди на Дебюси, докато приятелчето му агресивно, рисковано, но успешно налага бизнеса им, яздейки ролс-ройс, бентли, мерцедеси и други емблеми на благоденствието, на които Любомир Парашкевов чак толкова не държи, смята информаторът на Narod.bg.

Очаквайте трета част в Narod.bg, за да научите колко проверки от НАП има върху бизнес начинанията на Любомир Парашкевов – Любо Къдравия

2 Коментара
  1. New Scotland Yard казва

    НИКОЛАЙ ФИЛИПОВ-Митничаря има над 72 ФИРМИ за внос-износ ,контрабанда на горива,и ДДС измами под негов контрол е порт БУРГАС контролира траурни агенции и хотели има ЧАДЪР от Полиция а бивши бопаджии черен отряд главорези са му охрана

  2. благо казва

    haha

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.