Сигнал до Narod.bg: Инвалиди плащат кампанията на четирима ПП кметове и шеф на НАП (РАЗСЛЕДВАНЕ)

1 28 033

Поредна мръснишка история осветлена от Narod.bg – с парите, изработени от хора в неравностойно положение, се финансира предизборната кампания на четирима кметове от пропадащата „Продължаваме промяната“ в област Добрич плюс назначаването на нов шеф на НАП, разкри само пред Narod.bg запознат с бруталната гавра.

Всъщност, трудово-производителна кооперация за инвалиди „Мир“ ще се окаже спонсор №1 на предизборните лъжи на четирима кметове и шефа на НАП в Добрич, а към пакета услуги върви и главен юрисконсулт на общината, нервен е информаторът ни.

Безпардонно Боряна Георгиева, дъщеря на стария комунист Кольо Георгиев, бивш председател на Комисията „Кушлев“, после на данъчното и ликвидатор на ТПК „Мир“, прави поредни напъни за шеф на НАП, докато мъжът й се бута за… кмет на областния град.

Реклама

Цялата семейна завера щяла да мине през пропадащата „Продължаваме промяната“, защото в изконно червения Добрич БСП не била актуална.

И ето къде е разковничето – бащата на напористата щерка Боряна е комунист от кариерата с досие в Държавна сигурност Добрич и участник във Възродителния процес, който от 2015 г. се натиска… за шеф на НАП –Добрич. Демек, ако не бащата, поне щерката да яхне Националната агенция за приход…

Следва продължение само в Narod.bg

1 Коментар
  1. Димитър Димитров казва

    Пълен фейк. Споменават се две и Ена на Боряна Георгиева и баща и Кольо Георгиев и нищо друго, само клюки и лош език . Така не се пише. Ако има факти, посочете ги, но тази омраза само ще ви убие вас самите.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.