МИСТЕРИЯ: Внезапна смърт застигна наш бизнесмен с рискови инвестиции в Турция

1 22 801

Внезапно почина най-коментираният кърджалийски бизнесмен, преминал през много перипетии в Турция – Енвер Мехмед Енвер. Пред първа копка в Кърджали бе голяма жилищна сграда в централата част на Кърджали, в която той е с голям дял.

50-годишният Енвер Енвер е починал през уикенда, погребението е било в Истанбул. „Почувствал се зле, но казал на близките си, че може и сам да се придвижи до спешен медицински център. Починал е в автомобила си“, споделиха пред 24rodopi.com земляци на Енвер от село Стремци.

Напоследък бизнесменът рядко си идвал в родния край, но двете фирми, на които е управител, развиват дейност. Енвер Енвер е съдружник в три български фирми.

Реклама

За последно е бил в Кърджали преди месец във връзка с предстоящия градеж на жилищно-търговска сграда.

Енвер нашумя преди години като „пробил в търговията с дънки край Босфора“. Изненадващо, след рисково инвестиране в имоти, държавата запорира сметките му и той загуби имущество за около 4 милиона долара.

„Преодоля това тежко изпитание, беше стъпил на крака и бизнес начинанията му отново даваха добри резултати, но животът е такъв – случи се най-лошото“, посочи негов приятел от Кърджали.

1 Коментар
  1. Юю казва

    ГОЛЯМ ПРАЗ.. . Понякога и за вас има :“Вън!“, като, „Вън от хотела до 11.00 часа!“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.