Пируети в Narod.bg: Банкерът на ПП Андрей Гюров пусна партията на червена концесия

1 12 415

Структурата на „Продължаваме промяната“ в Благоевград е отдадена на концесия на БСП с идеята двете партии да успеят да спечелят колкото е възможно повече власт на предстоящите местни избори през есента, за което Narod.bg пръв алармира.

Както вече писахме, политическите пируети минават през скандални назначения в на Югозападното държавно предприятие (ЮЗДП) и натиск над обикновените хора с доставките на дърва, например.

Реклама

Нашите източници от югозападния град подчертаха, че мръсотиите минават през областния координатор на БСП Валентин Сарандев. Сега новината е, че местният социалист №1 се е договорил с вечния мераклия за постове от „Продължаваме промяната“ Андрей Гюров, който не успя да се пребори за гуверньор на БНБ, но затова пък е пробутан за заместник на шефа на БНБ. Дали ще мине номерът на „Подмяната“, ще стане ясно утре – 18 юли.

Именно водачът на листата Андрей Гюров е спазарил областната структура на ПП в Благоевград да мине под контрола на БСП. Затова гласуваш ли за кандидат на „Продължаваме подмяната“, все едно пускаш бюлетина за Корнелия, резюмира ситуацията информаторът на Narod.bg.

1 Коментар
  1. Schatz казва

    Толкова нескопосано написано съчинение. Кой ви дава тези дипломи? Прав е Борисов, че сте мисирки.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.