ИЗНЕНАДА! Ето ги кметовете на Румен Радев (РАЗКРИТИЯ)

1 25 057

Румен Радев ще атакува местните набори наесен със свои доверени хора и в момента лобира сред местната власт, за да си осигури нови попълнения наесен, които да може да постави като кметове или общински съветници, твърди „Уикенд“.

Пръв призна, без да споменава държавния глава за трамплин в политиката, бившият МВР шеф Иван Демерджиев, за когото упорито се говори, че под давлението на Румен Радев ще се пусне за кмет на Пловдив, за което Narod.bg вече съобщи.

Според информацията президентът имал резервен вариант – ако Демерджиев не стане кмет, може да се класира за бъдещ служебен министър. При очаквания печален край на порочната ротационна коалиция президентът щял да лансира адвоката за премиер, а доскорошния служебен министър-председател Гълъб Донев – за вицепремиер и министър на социалната политика.

Друг служебен началник – Иван Шишков, който бе начело на МРРБ, обмисля дали да не се кандидатира за кмет на София. Архитектът нескромно твърди, че столичани харесвали работата му като аргумент да се впусне в битката наесен.

Реклама

За ужас на медиците бившият здравен министър Асен Меджидиев, за когото Narod.bg ще разкрие отвратителни подробности за издевателства докато бе на върха във ведомството, щял да се пробва за кмет на Кюстендил.

Най-големият коз на Румен Радев обаче бил в Бургас. Държавният глава и неговите емисари вече провели няколко разговора с Димитър Николов, за когото се очаква наесен да се яви пак на избори, но не от ГЕРБ, а като независим, или по-скоро като „президентски кмет“.

Упорито се говори, че такива ще станат още пробитите градоначалници на Стара Загора и Враца – Живко Тодоров и Калин Каменов.

Да се кандидатира за кмет на Велико Търново била увещавана Весела Лечева, съпругата на схемаджията Сотир Ушев, но към момента няма получен утвърдителен отговор.

1 Коментар
  1. Uncle SAM казва

    РАДЕВ иска ГЕРБаджийски кмет ако го издигне ЩЕ изкараме всички КОМПРОМАТИ за това лице слуга на скрити РУСКИ ИНТЕРЕСИ
    Димитър Николов е ‘ТРОЯНСКИ КОН“ на Россия и НЕ се вписва в СИНЕРГИЯТА със САЩ и ще стане мнооого лоша реклама за “Копринковия път“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.