ПРЕСТЪПНО до Narod.bg: Областният на Добрич Здравко Здравков лапва ресторант на брега в Балчик, връща 300 бона кредити (СНИМКИ)

0 94 951

Областният управител на Добрич допреди ден Здравко Здравков действа в противоречие със съдебно разпореждане и с мръсни похвати се опитва незаконно да прилапа ресторант „Salt & Pepper“ в дамбата в Балчик на метри от Двореца на румънската кралица Мария Единбурска. Въпреки незавършили съдебни спорове, губернаторът злоупотребява със служебното си положение, като превишава правомощията си и заедно с Росица Борисова – старши юрисконсулт в областна администрация Добрич и негова дясна ръка в схемите за натиск на бизнеса и общините, много бърза в последните часовете, в които все още е областен управител, да пусне търг за спорния имот.

„Salt & Pepper“ е на топ място на дамбата в Балчик

В края на май Административен съд-Добрич се произнася със свое разпореждане, че спорът между областния управител и заведението в Балчик ще се реши на заседание през октомври.

Въпреки това Здравко Здравков – функционер от служебното правителство, който преди беше зам. областен управител, решава, че ще „изврътка“ съда независимо от влязлото в сила разпореждане на магистратите за спиране предварителното изпълнение.

Докато все още е областен управител ,Здравко Здравков и ортачката му Росица Борисова настояват ЕРП-то да промени партидата на обекта ,за да спре електрозахранването. За целта на 4 юли партидата е прехвърлена на общината.

Реклама

Лично Здравков е поискал прекъсване на електрозахранването.

Това не е първото своеволие на Здравко Здравков. Служители от институциите в Добрич се оплакват, че буквално ги е подлудил с искания да предприемат незаконните действия. Чиновниците се чудели как да му обяснят, че не могат да нарушават правилата заради финансовите му интереси, защото имали 300 хил. лева кредити заедно с майка си, та сега трябвало да ги върне, докато е на благия държавен пост.

Кой е „гурото“ на Здравко Здравков и какви други престъпни схеми е реализирал тепърва ще четете в Narod.bg.

Нашият източник подсказва, че знае много и ще ни информира с точни финансови параметри. Уточняваме, че следващата седмица един от изнудваните ще подаде сигнал в МВР и прокуратурата и ще поиска да бъде разпитан пред съдия, за да не му се оказва натиск да оттегля или променя показанията си!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.