Narod.bg предупреди: Саботьор излетя от МВР!

0 20 389

Вътрешният министър направи поредна ключова промяна по върховете на МВР. Със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов старши комисар Живко Коцев е временно преназначен за заместник-главен секретар на МВР.

Реклама

Той поема поста от вторник и беше представен на директорите на главни дирекции в присъствието на главния секретар Петър Тодоров, зам.-министрите Стоян Темелакиев и Кирил Ценкин. Причина за решенето е дългата невъзможност на главен комисар Станимир Станев да изпълнява задълженията си, за което писа първо Narod.bg. Станев излязал в 6-месечен отпуск с идеята да саботира работата на новия МВР министър, който обаче бързо го изчисти от поста.

„Като приоритет пред работата на Коцев министър Стоянов постави противодействието на нелегалната миграция, както и борбата с пътно-транспортния травматизъм. От своя страна старши комисар Коцев благодари за доверието. Той подчерта, че е преминал през всички нива в системата на МВР“, пишат от пресцентъра на МВР.

Коцев постъпва на работа в МВР през 1991 г. като полицай  в СДВР. Работил е като инспектор в сектор „Престъпления против личността и грабежи“, началник на сектор „Грабежи“, началник на Четвърто РУ-СДВР, директор на ОДМВР-Велико Търново, заместник-директор на СДВР. От март 2022 година досега е директор на ОДМВР-София.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.