Narod.bg прати келеш в пандиза: Марикостиново гони кметицата Гергана Тодорова с камъни заради сина-бандит (СНИМКИ)

1 8 731

Кметицата на Марикостиново Гергана Тодорова трябва незабавно да напусне поста! Местните се заканиха да изгонят пробитата от далавери схемаджийка, ужасени от последната криминална изцепка на разпасалия се кметски син Велко Тодоров, който отива в пандиза, след като Narod.bg осветли новото му зверство – в компанията на свой приятел бандитът преби зловещо 48-годишния Георги Узунов.

Това е келешът Велко Тодоров, пребил човек заради далаверите на мама Гергана

По темата най-сетне се активизира и Би Ти Ви, която потвърди нашите данни, че селският бабаит Велко от много време тероризира местните хора. Миналата събота охранителни камери са заснели нападението над мъжа, осмелил се да подаде сигнал за поредната далавера на мама Гергана.

Пред тв камерата Георги Узунов уточни, че се прибирал към дома на баща си в Марикостиново около 3 ч. сутринта в събота, когато двама мъже го нападат в гръб.

Нападателите са задържани, в това число и кметският син Велко Тодоров, който се е предал. Той е с условна присъда. Днес ще бъде поискана по-дълга мярка за задържане от 72 часа.

„Нападна ме Велко Тодоров – на кметицата на Марикостиново сина ѝ, с едно друго момче. Велко го видях как ме повали в гръб, почна да ме рита. Другото момче го видях с периферията. Той е Митко Георгиев и той е от селото. Почнаха да ме ритат и по главата.

Георги Узунов допълни, че не е имал пререкания с никой от тях.

Реклама

„Майката на Велко Тодоров има някакви пререкания с баща ми за имоти. Той е заплашвал много хора в селото. Страхувам се много за семейството ми, за децата ми“, обясни пострадалият.

Живущите в селото разказват за системен тормоз от кметския син.

Местните искат присъда за разбеснелия се тарикат Велко Тодоров

„Искаме да изкажем съпричастност към зверски пребития Георги и да кажем не на страха. Нашите искания са незабавно изземване от полицията на оръжието на семейство Тодорови, те са ловджии. От кметицата искаме оставка. Велко Тодоров осем години е под крилото на майка си“, обясни Кирил Узунов, който е роднина на пострадалия.

Друг живущ в селото разказа, че същата нощ Велко Тодоров е пребил и 64-годишен мъж в село Генерал Тодоров.

 „Цялото семейство са агресивни хора. Този тормоз продължава от осем години“, добави друг живущ в Марикостиново.

Бащата на пострадалия Георги разказа, че конфликтът му с кметицата е за едно място.

„Синът ми не е имал конфликт с тях“, добави той. Местните подчертаха, че се страхуват за децата си. „Страх ме е да ходя на работа. Кметицата трябва да напусне поста“, каза един от жителите на Марикостиново.

1 Коментар
  1. зеленски казва

    Драги селяни от Морикостиново!
    Тъй ли няма един ловец, та да покаже нагледно „Действието на англииска сол в задните части “ на някой юнак от село? Дерзайте Марикостинэвци!
    “ всеки си намира майстора рано или късно“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.