Преса в Narod.bg: Димитър Бръчков мачка в Марикостиново след протеста срещу бияча Велко Тодоров, местните изселват фамилията (СНИМКИ)

2 66 091

Безпрецедентна преса срещу хора в Марикостиново се прилага по заповед на петричкия кмет Димитър Бръчков, докладваха очевидци ексклузивно пред Narod.bg.

Ето го селския побойник Велко, който уверено пое към затвора

Протеклият в над 30 преписки и досъдебни производства градоначалник разпоредил да се преследват хората, които по-рано днес излязоха на протест срещу бабаита Велко Тодоров – син на колежката му и кметица на Марикостиново Гергана Тодорова.

Причина на народния гняв стана жестокият побой над 48-годишния Георги Узунов, за което съобщи първо Narod.bg. Нечовешкият въргал с шутове се разиграл пред дома на жертвата в малките часове на неделя. Мъжът е приет в интензивното в Сандански с потрошен череп и спукано тъпанче.

Главният побойник, както Узунов подчерта пред Би Ти Ви, е именно селският бабаит Велко Тодоров. За помагач в престъплението разпасалият се кметски син взел свой приятел – Димитър Георгиев.

Братовчедката на пребития – Мариана Узунова, е карана на пише обяснения защо протестира срещу престъпленията на кметския син Велко Тодоров

Реклама

Дали е случайно, че след протеста тази сутрин братовчедка на жертвата – Мариана Узунова, е накарана по заръка на наглата кметица Гергана Тодорова е получила предупреждение и е накарана да пише обяснение защо е ходила да протестира пред камерата на Би Ти Ви срещу разбойника Велко. Първоначално плъзна слухът, че жената е уволнена, но източникът на Narod.bg подчерта, ме това не отговаря на истината.

Междувременно стана ясно, че Апелативната прокуратура е разпоредила пълна проверка на всички преписки и досъдебни производства, свързани с престъпленията на Велко Тодоров.

Отправената заповед е към Окръжната прокуратура в Благоевград и към колегите им в Петрич, които от години неглижират престъпните прояви на кметския син. Проверките са заради публикации в медиите за побоя, нанесен над Георги Узунов от марикостиново преди две денонощия. В хода на проверката следва да се изясни на какъв етап от разследване са те, както и наличие на преписки срещу келеша Велко, архивирани в Районно управление на полицията. При установяване на приключени преписки следва да се извърши служебен контрол относно законосъобразност и правилност на прокурорския акт.

Жителите на Марикостиново майката Гергана Тодоров да подаде оставка, тъй като това не е първо престъпление на Велко. Малко преди да обезобрази Георги, той наранил сериозно и 64-годишен в Марикостиново.

Жителите са категорични, че безобразията на прокурорският син в Перник са нищо в сравнение с кметския вагабонтин Велко Тодоров. Не вярват, че Тодоров-младши ще получи адекватно наказание, тъй като до момента се е измъквал невинен и ставал все по-озлобен спрямо съселяните си. Коментират още, че кметицата се ползва с мощните протекции своята партия, но въпреки това хората настояват безскрупулната кметица и семейството ѝ да напуснат Марикостиново.

От полицията в Петрич информираха, че Велко сам се е предал след побоя на Георги. Отишъл в управлението с двама адвокати – благоевградчанката Мария Георгиева и петричанина Иво Стефанов – защитник и на съдружника на Димитър Бръчков – Живко Карадалиев – Лешоядо.

Тодоров, който вилнее докато е под условна присъда, е задържан за 24 часа. Снощи в ареста са вкарали двама съучастници в престъплението. Единият е на 23 години от село Дрангово. Името му не съобщават. Битият Георги Узунов твърди пред полицаите, че другият побойник е Димитър Георгиев.

Заради силното обществено недоволство срещу чадъра над кметското синче тоя път хората са сигурни, че пандизът няма да му се размине, само се молят да е за повече годинки.

2 Коментара
  1. Гецо Гьонсурат ООД казва

    Боклуци, знаете ли коя математическа операция дава числото на Антихриста до безкрайност?? Ами 200:30 = 6,666666666666666666666666666666

  2. Нервен казва

    А гласуваите пак за тоя НЕЩАСТНИК.ЗА ТВА ПИЯНДЕ .И НАРКОМАН Бръчков.Да му еб…пут…..Майн….

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.