Narod.bg до Борислав Сарафов: Кметът на Сандански Атанас Стоянов арестуван за купуване на гласове, прокурор замете скандала (ФАКТИТЕ + СНИМКИ)

5 19 123

Narod.bg алармира и.д. главен прокурор Борислав Сарафов да разбие действаща организирана престъпна група с участието на кмета на Сандански Атанас Стоянов и държавен обвинител, в момента командирован в Апелативна прокуратура – София.

Наш брилянтен източник от Темида издаде, че градоначалникът на Сандански от ВМРО е заловен в момента на купуване на гласове, при което е арестуван и натикан в килия за 24 часа. Услужливият прокурор И.А. (чието име се пази в редакцията и може да бъде предоставено при поискване от разследващите, б.ред.) обаче покрива престъплението, което остава без последствия, поне до момента, разкри източникът ни.

Екшънът с кмета на Сандански се разиграва на 14 ноември 2021-а, когато в България се провеждат избори 2 в 1 – парламентарните за 47-ото Народно събрание и същевременно гласувахме за втория мандат на Румен Радев.

Криминалната издънка се случва в района на с. Ново Делчево, общ. Сандански. В деня на изборите кметът Атанас Стоянов, когото местните познават с прякора Мравката, е спипан с пари и списъци за купуване на гласове, при което е арестуван за 24 часа.

Реклама

Снимките, които публикуваме, показват как кметът обикаля и купува гласове с колата, в която са намерени пачките и списъците с имена.

Развоят на престъплението е показателен за начина на работа на прокуратурата по места и за нейната обвързаност с изпълнителната власт – въпреки че Атанас Стоянов е хванат на местопрестъплението с безспорни доказателства за криминалната си дейност, скандалът е смачкан от прокурор И.А.

Сякаш за награда И.А. в момента е командирована в Апелативна прокуратура-София. За да е пълен абсурдът, прокурорката е била и кандидат за европрокурор в офиса на Лаура Кьовеши, но за щастие на цяла България отпаднала от надпреварата.

5 Коментара
 1. Джамбаз казва

  Да добавиме и частната фамилна резиденция на Каракачанови в с.Бо-
  женци – основно отремонтирана от МО?!

 2. Геро казва

  Пълни глупости… Тъп поръчков сайт!!!!

 3. Виктор казва

  Най-добрия кмет!!!

 4. Дида казва

  Най-красивите кмег

 5. Дида казва

  Най-крадливия

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.