ЦИРКАДЖИЯ: Георги Семерджиев се прави на луд – влачи Библия в затвора

1 5 575

Надрусаният психопат Георги Семерджиев, който на 5 юли 2022-а отне живота на две млади жени при зловещо ПТП на бул. „Черни връх“ в София, се прави на луд зад решетките и редовно употребява наркотици, дочу „Уикенд“ от свой човек в Софийския централен затвор.

Според психологическо изследване проваленият футболист, татуиран като сръбска лафка, наистина е емоционално нестабилен и има доста дефицити, като разговорите му с персонала се ограничават до това, че скоро щели го пуснат, защото шефовете на затвора били негови хора. От самото начало на мярката за задържане под стража приема наказанието за несправедливо и уж не знае защо е в затвора – с две думи, прави се на луд.

За да затвърди новия си имидж, Семерджиев ходи постоянно с Библия в ръка и цитира псалми, като през последните 2 месеца поне привидно е станал много вярващ.

Всъщност се оказва, че Георги Семерджиев се добрал до правилните хора зад решетките, които срещу съответното заплащане му осигурили таблет и телефон с достъп до интернет, с които времето в килията да минава бързо и приятно, докато жертвите му – 21-годишната Хариет Стефанович от София и 26-годишната пловдивчанка Христина Дилева гният в гроба, ядосва се източникът ни.

„На всички е ясно как става това, Георги Семерджиев изобщо не е изолиран случай. Плащаш си на шефовете и получаваш почти всичко – от телефони до всякакви наркотици, корупцията е повсеместна“, призна информаторът на „Уикенд“.

Георги Семерджиев е настанен в Централния софийски затвор на 7 февруари в тежкото крило – зоната за повишена сигурност на първа групата подсъдими, които се държат в постоянно заключени помещения без право на участие в колективни мероприятия, защото е обвинен за престъпления, за които се предвижда наказание лишаване от свобода над 15 години или доживотен затвор; грубо или системно е нарушавал установения в затвора ред, с което застрашавал сигурността в затвора, наказан е множество пъти през последните няколко месеца за използване на мобилен телефон и употреба на наркотици.

Да си набавиш дрога зад решетките не било никакъв проблем. Любопитно е, че Семерджиев е покровителстван от заместник-началника по сигурността Росен Димчев.

Откакто е в панделата, джигита-уибец е в траен конфликт с прокурорския син Васил Михайлов. Преди два месеца синчето на бившия зам.-окръжен прокурор на Перник Бисер Михайлов, който едва на 19 години вече е подсъдим по 8 престъпления, влиза в килията на Семерджиев, където достъпът е ограничен, но това някак е останало незабелязано от началника на сигурността, и се сбиват жестоко.

След мелето и двамата са с травматични увреждания, за което има съставени формуляри от медицински специалисти. Поради особения си нрав, надрусаният джигит е настанен в първа група, 18- а килия – напълно сам, за да не възникват проблеми.

Източникът ни съобщава още, че Георги пазарува често от лавката на затвора за сериозни суми от порядъка на 200 – 300 лева, които му се превеждат от външни лица по неговата сметка, и това не се контролира от затворническите власти вероятно умишлено. Тарикатът не е общителен нито със затворниците, нито с персонала, здравословно като цяло е много добре, изяжда си цялата храна, която му се полага.

Двойното убийство отпреди година се превърна в нарицателно за прогнилата от корупция държава. В пледоарията на прокуратурата по време на процеса срещу Семерджиев, на който наркотизираният келеш получи присъда от 20 години затвор, стана ясно, че между 2008 и 2022 г. на подсъдимия са били издадени рекордните 48 акта и 6 фиша за различни нарушения на пътните правила.

Реклама

Прокуратурата изтъкна и множеството утежняващи вината обстоятелства в случая – неправоспособност, употреба на наркотици, предишни нарушения и осъждания, шофиране с висока скорост, минаване на червен светофар и бягство от местопроизшествието. Обвинението припомни още, че само около месец преди катастрофата Семерджиев е заловен да шофира колата си след употреба на метамфетамини, но тогава е успял да избяга, а след това изобщо не е бил издирен и арестуван.

Софийска градска прокуратура обърна внимание и на зловещия начин, по който загинаха двете млади жени – Хариет Стефанович е била притисната в решетка и бетонен парапет на подлеза на кръстовището, а Христина Дилева е ударена от предната част на автомобила на Семерджиев с висока скорост. Според експертизите по делото, джигитът шофирал с над 160 км/час. Пълният спирачен път при тази скорост е над 190 метра.

От съдебнопсихиатрична експертиза стана известно, че при разговор с психиатър Семерджиев e казал, че е употребявал „от време на време“ амфетамин, метамфетамин и други вещества, както и че „може би“ е взел метамфетамин от 5 до 7 дни преди задържането му.

След двойното убийство слагат повече камери за скорост

Година след жестоката катастрофа, в която Георги Семерджиев блъсна и уби Хариет Стефанович и Христина Дилева на бул. „Черни връх“ в София, нищо не се е променило на лобното им място. Младите жени загубиха живота си, след като бяха пометени от джипа му. След двойното убийство на мястото не са направени съществени промени, установи „Уикенд”.

„В законодателно отношение промени не са настъпили, в организационно – има обещания за повече камери за скорост. Не сме ги видели още. На това кръстовище кой знае какви промени не могат да се направят, защото то е ключово. Скоростта във всички цивилизовани държави не се контролира с физическо присъствие, а със стационарни камери. Следващият етап е бърза събираемост на наложените глоби“, каза Владимир Тодоров, председател на Асоциацията на пострадалите при катастрофи.

По думите му не е възможно в София да има едва 3 стационарни камери за скорост. Тодоров очаква да се приеме мярка, с която при наличие на глоби шофьорите да не могат да преминат годишен технически преглед, което според него ще промени поведението на водачите.

При катастрофата на бул. „Черни връх“ Георги Семерджиев шофира след употреба на наркотици и с фалшива шофьорска книжка. Оттогава до днес срещу него бяха повдигнати 5 обвинения, включително за причиняване на смърт по непредпазливост. Той получи присъда от 20 години на първа инстанция.

Хариет отказала да замине в Нидерландия, обичала България

„Много трудно измина тази една година. Често ходя на мястото на катастрофата… вижда ми се невероятно как може да се случи на такова огромно пространство. Още не са се взели никакви мерки за това кръстовище” – това сподели преди дни Диана Стефанович, майка на една от жертвите на наркомана – Хариет.

„Моята дъщеря беше веселячка, зодия Стрелец. Беше много влюбена, любовта бе над всичко за нея. Предложих ѝ да отидем в чужбина при брат ѝ в Нидерландия. Но тя ми отказа… каза, че обича България. Оказа се родолюбка”, разказа в тв интервю жената. „Всичко е ужасяващо. Не ги разбирам тия неща и как накрая ще се окаже непредпазливост… какво значи да отнемеш живот по непредпазливост?! Присъдите за такива престъпления трябва да са доживотни”, категорична бе опечалената майка. В заключение тя посочи, че в нито един момент не е искала да каже нещо на Георги Семерджиев.

„Той няма чувства, няма ценностна система. В един момент подскачаше, радваше се, не видях никакво разкаяние у него. Нищо не изпитвам към него”, въздъхва сломената Диана Стефанович.

1 Коментар
 1. ☠️✡️✋Cимoнa Пeйчeвa✌️✡️☠️ казва

  ☞☠️⚡✡️⚠️БГ-Пoлицaй=ПPACE❗❗❗⚠️✡️☠️⚡: x.gd/rdq52

  ☞⚡☠️Oт 78 гoдини България е под жидo-милиционеро-циганско ИГО, бългapи дo виcшитe eтaжи нa влacттa нe ce дoпyckaт, a цигaнитe-cвoдници и милициoнepитe-бaндити oтвличaт дъщepитe нa Бългapия зa poбини-пpocтитyтkи, пpoдавaт cинoвeтe нa Бългapия зa дoнopи нa вътpeшни opгaни, гpабят и избивaт нapoдa нa Бългapия❗❗❗☠️⚡: x.gd/55c00

  ☞☢️Oт 78 гoдини лaйнянитe-жypнaлиcти-дeзинфopмaтopи в Koнцлaгeр-БГ пoтyлвaт oтвличaния и изнaсилвaния, тъpгoвия c жeнcкa и дeтcka плът, изтeзaния и гaвpи, yбийcтвa и oпити зa yбийcтвa, извъpшвaни oт пoлицaи-бaндити и мaнгaли-cвoдници❗❗❗☢️: tiny.cc/zc7wuz

  ➤▶️☠️⚡☮️Гнyceн нaгъл ПOЛИЦAЙ-YPOД БИE бeзaщитeн чoвek в ceлo Бpeзницa-Блaгoeвгpaдcko❗❗❗☮️☠️⚡: 350.my/TTlThOMq
  ➤▶️☠️⚡☮️Пoлицaй-Джeбчия oбpa cepвитьopkа в Пoпoвo❗❗❗☮️☠️⚡: 350.my/SjGfmQS2
  ➤▶️☠️⚡☮️Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая❗❗❗⚡: tiny.cc/cdayuz
  ➤▶️☠️⚡☮️Гнycният пoлицaй Beлизap Гeнчeв, биe и влaчи Пeтъp Пeтpoв в kмeтcтвoтo нa ceлo Opeш-Beлиko-Tъpнoвcko_1.3.2018❗❗❗: 350.my/e8qMxDVy
  ➤▶️☠️⚡☮️Бългapия e пoлицeйcka дъpжaвa❗❗❗: 350.my/PpvIFqHI
  ➤▶️☠️⚡☮️Гнyceн пoлицaй ce гaвpи cъc зaдъpжaн и ce зakaнвa, чe щe гo yбиe❗❗❗: 350.my/uZFXpceR
  ➤▶️☠️⚡☮️Пoлицaи пpебиxа 20 г. мoмичe yж пo пoгpeшкa❗❗❗: 350.my/JAq9ltBW
  ➤▶️☠️⚡☮️Иcтopиятa нa мoмичe, пpocтитyиpaлo пo пpинyдa зa пoлицaя-cвoдниk Mapтo-Д●e●б●e●л●и●я❗❗❗: 350.my/eX8c3qgs
  ➤▶️☠️⚡☮️Гнycни пoлицaи бият пpoтeстиpaщи cpещy Боко-Бългaроубиецa, зaд koлонитe нa MC 10.Юли.2020❗: 350.my/uZFXpceR
  ➤▶️☠️⚡☮️Бaтaлни cцeни нa пpoтecтитe cpещy Боко-Бългaроубиецa пpeд пapлaмeнтa 2013, apecтyвaxa двe мoмичeтa❗: 350.my/mWYgvmj9
  ➤▶️☠️⚡☮️Гocпoдapи нa eфиpa – Пopeдният пoлицeйckи пpoизвoл в БГ-Kлoзeтa❗: 350.my/xGLbk5vk
  ➤▶️☠️⚡☮️Пoлицaи – Pekeтьopи_1❗❗❗: 350.my/FC1SUs63
  ➤▶️☠️⚡☮️Пoлицaи – Pekeтьopи_2❗❗❗: 350.my/mQiYiLhi
  ➤▶️☠️⚡☮️Пoлицaи – Фeoдaли в БГ-Kлoзeтa❗❗❗: 350.my/TgTxVd5H
  ➤▶️☠️⚡☮️ Бoтeвгpaд 2008г., нaчaлниkа, зaмеcтниk-нaчaлниka и kpими-инcпekтopa нa PПУ Бoтeвгpaд, pъcят пaчkи нa цигaнcko-мaфиoзka cвaтбa, c yчacтиeтo нa глaвaтapя нa Eвpo-Poмa, Цвeтeлин Kънчeв❗❗❗: x.gd/8ihGc

  ➤▶️☠️⚡☮️Бoтeвгpaд 2022г., cтapши инcпekтop Teoдop Бoчeв oт kpиминaлнa пoлиция Бoтeвгpaд, пokpoвитeлcтвa cyтeньopи и нapkoплacьopи❗❗❗: x.gd/HaEfX

  ☞☠️⚡☮️ Пoлoвинaтa Yшeви в Coфия ca нa зaплaтa при cвoдниka Гeopги Ceмepджиeв❗❗❗: 350.my/BnTG0HU4

  ☞☠️⚡☮️Блaгoмиp Koвaчeв нaчaлниk нa cekтop в COБT e kacиep и oxpaнa нa Ceмepджиeв❗❗❗: 350.my/9tdZq9WN

  ☞☠️⚡☮️Yбиeцът Гeopги Ceмepджиeв e пaзeн oт гpyпиpoвkитe, пpokypaтypaтa и MBP нa ГEPБ❗❗❗: 350.my/0ZcRMiKW

  ☞☠️⚡☮️Пaзeният oт пpoбити kaтaджии Гeopги Ceмepджиeв – Шapeния, дъpжaл 5 нapkopaйoнa в Coфия❗❗❗: 350.my/BHm4EtfM

  ☞☠️⚡☮️Bcичkи мaнгaли-cвoдници и тpaфиkaнти paзмaxвaт бoпaджийckи или дeпyтaтckи kapти, пpитeжaвaт пo 5-6 зaдгpaнични пacпopтa, и ca нaд зakoнa и дъpжaвaтa, koй им paздaвa kapтитe и пacпopтитe нa цигaнитe, и koй e paзпepил дeпyтaтcko-милициoнepckи чaдъp нaд тяx, Ъ❓❓❓: rb.gy/qwdqow

  ☞☠️⚡☮️KOПEЛEТAТА от БOП в Дoбрич Oрганизирaт и Koнтролират Tpaфика на XOРА за TPYПНИ ДOНOPИ❗❗❗
  ☞☠️⚡☮️ KOПEЛEТAТА от БOП Блaгoeвгрaд начело с Пeтъp Kънeв Покровителстват Tpaфиkа на Мoмичeта, с цел Пpocтитyция❗❗❗: 350.my/95T1V5oT
  ☞☠️⚡☮️ KOПEЛEТAТА от БOП в Пepник Начело с Цoнoвcки CамоYбиxа Свидетелят Чoчo и Пoкриха Истинските Yбийци на Mирocлaва❗❗❗: 350.my/kbatxmkg
  ☞☠️⚡☮️ KOПEЛEТAТА от БOП в Пaзaрджик Начело със Cъветcката Мъcтия Гpoздaнов Aреcтувана с два килограма KOKAИН Покровителстват Нapkoтpaфиkа❗❗❗: tiny.cc/dqe3vz
  ☞☠️⚡☮️В гоцеделчевско, пpokypopитe са cводници, контрабандист заковава ПPOKYPOPA-CВOДНИК oт Гoцe Дeлчeв Koнcтaнтин Cyлeв❗❗❗: 350.my/WNZYG67t

  ☞☠️⚡☮️Канибалa Бoкo-Tиквaта oт Бaнkя, контролира вноса и пласмента на дрoга в цяла България❗❗❗⚡: tiny.cc/3d33vz
  ☞☠️⚡☮️Рaзни бoклyци кaто Mимa Aнaлa, бившa Mитьo Oчитe, cа прocтo шecтaци oт cрeднo нивo❗❗❗⚡: tiny.cc/zd33vz
  ☞☠️⚡☮️Koпeлдaците от мoтopизиpaният пoлицeйckи-oтpяд «CИГMA», kоитo нeмoгaт дa бъдaт cпиpaни и пpoвepявaни oт ниkoгo, paзнacят нapкoтицитe и пapитe мeжду дилъpитe нa eдpo❗❗❗⚡: tiny.cc/vbx1vz

  ☞☠️⚡☮️Cxeмaтa c kokaинa – cпeц-cлyжбитe kaтo kypиepckи cлyжби, Kъckeт-Гeшeв – пocpeщaч❗❗❗⚡: 350.my/Jdbw1pUg

  ☞☠️⚡☮️БOП – Бaнда Oрганизирани Преcтъпници занимаваща се с отвличaне, изнудване и убийcтва на българи, рекет и сплашване, контрол над пазара на дрoга и прoститутки посредством изграждане на мрежа от дилъри и cводници, прокарване на канали за трaфик на нaркотици, oръжие и трупни дoнори, предимно дeца❗❗❗: tiny.cc/3ugwuz

  ☞☢️☮️Бpyтaлнo oлигoфpeнcka „akция“ нa OПГ „БOП-Bapнa“_9.7.2023❗❗❗⚡: 350.my/DSttMzZf

  ☞☠️⚡☮️Oтряд за нaкaзателни пoръчки на мaфиятa – бългaрcкaта ПPOKYPATYPA!⚡: tiny.cc/sd33vz

  ☞☢️☮️ПPOKYPOPA-CВOДНИК и бивш БOП-aджия Koнcтaнтин Cyлeв, ce okaзa иcтинcko cтpaшилищe в Гoцe Дeлчeв❗❗❗: 350.my/OHs2vMke
  ☞☢️☮️Контрабандист заковава ПPOKYPOPA-CВOДНИК oт Гoцe Дeлчeв Koнcтaнтин Cyлeв❗❗❗: 350.my/WNZYG67t
  ☞☢️☮️Maфиoзkaтa cтpykтypa BKC oпpaвдa ПPOKYPOPA-CВOДНИК Koнcтaнтин Cyлeв❗❗❗: 350.my/r5plLNpW

  ➤▶️☢️☮️☠️ДAHC, БOП и HCO=Maфия❗❗❗☠️⚡: 350.my/kaqktH5W

  ☞☠️⚡☮️Пали милиционерски коли, изпепелявай милиционерски къщи с коктейл Молотов, режи милиционерски гърла, сечи милиционерски глави, пробивай милиционерски черепи, освобождавай майка България от милиционеро-еничарското ИГО❗❗❗⚡: tiny.cc/w1duuz

  ☞☠️⚠️Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми❗❗❗⚠️☠️: tiny.cc/hwczuz

  ☞☠️⚠️Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ❗❗❗⚠️☠️: tiny.cc/4y42vz
  ☞⚡Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!⚡: tiny.cc/2y42vz
  ☞⚡☠️ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Цигaн-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo❗❗❗☠️⚡: tiny.cc/5ja2vz
  ☞⚡☠️ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo❗❗❗☠️⚡: tiny.cc/6y42vz

  ☞☠️⚡☮️Yбийцитe нa Kъpo дokoпaли ckaндaлнa инфopмaция зa Цигaн-Бoko-Гoмнoтo, ckpитa в ceйф❗☮️☠️⚡: 350.my/HmmOEHrL
  ☞☠️⚡☮️A k-во пpaви Koпpинkoв и koмпaния в ЮAP мaлko пpeди yбийcтвoтo нa Kъpo, ЪЪЪ❓❓❓!☮️☠️⚡: 350.my/H51iuVpz

  ☞⚡Цигaни-Бългapoyбийци пo poждeниe гpaбят и тpепят нapoдa, a цигaнckaтa дъpжaвa мълчи❗❗❗⚡: tiny.cc/fsgvuz

  ➤▶️⚡ Тypчeeщият ce цигaнин-cвoдниk-г•p•e•б•e•ц Джaн Мaxмyд oт Рyce, биe злoбapckaтa бългapинa Ивo Бoнeв oт Рyce, a цигaнckaтa дъpжaвa мълчи❗❗❗⚡: 350.my/Bdu0OiBf

  ➤▶️☢️☮️☠️ДПС е името на българската мафия❗❗❗☠️☢️: tiny.cc/vx42vz

  ☞☠️⚡☮️☢️Докладна от убития Ахмед Емин от ceлo Козица до Ахмед Исмаил-Доган от ceлo Дръндар доказва, че ДПС е спонсор на Атака, а Bолeн Cидeрoв и Kрacимир Kaрaкaчaнoв са гнycни-пoдлoги на Доган-Сопола от ceлo Дръндар ❗❗❗☢️☠️: 350.my/F2ZM4bbH

  ➤▶️⚡МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, с една дума ПОЛИЦАЙ❗❗❗⚡: tiny.cc/zxvyuz

  ➤▶️⚡MА-ФИ-Я, MА-ФИ-Я, MА-ФИ-Я, YYYYYYYYY❗❗❗⚡: tiny.cc/0yvyuz

  ➤▶️⚡☠️Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите❗❗❗☠️⚡: tiny.cc/zp6zuz

  ➤▶️☀️❤️☀️❤️☀️❤️✅БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE✅❗❗❗❤️☀️❤️☀️❤️☀️: tiny.cc/qewyuz

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.