ФАКТИТЕ: 302-ма от ДС и РУМНО се приютили в спецслужбите

6 18 301

Колко дълбоко службите ни са пробити от руска агентура и до какви тайни стига тя? Този въпрос е без отговор вече 33 години. Сегашните им ръководители са утвърдени с укази на президента Румен Радев по предложение на служебните му правителства. Няма нито един шеф на тайна служба, който да е назначен от редовен кабинет, установи „Уикенд“.

Преди месец началниците им подскочиха като ужилени и изнесоха в парламента нещо като политически рецитал под диригентската палка на Радев, след като изтече запис от среща на „Продължаваме промяната“. На нея лидерите Кирил Петков и Асен Василев казват, че имената на новите шефове са одобрени от посолствата.

Нещо повече, спецслужбите проспаха началото на войната на Владимир Путин срещу Украйна, метежа на готвача му и собственик на частната армия „Вагнер“ Евгений Пригожин срещу кремълския властелин. Американското разузнаване е знаело за евентуални военни действия от страна на Пригожин, като е информирало според  в. „Ню Йорк Таймс“ висши военни и високопоставени личности от администрацията на президента Джо Байдън. Тази информация е споделена с държави от НАТО, сред които Великобритания и Полша, но не и с България, научи „Уикенд“.

Може би затова премиерът акад. Николай Денков изглеждаше доста изненадан от неочаквания ход на събитията в Русия и изля гнева си върху разузнаването заради поредния взрив до Карнобат в складовете на „Емко“, собственост на оръжейния търговец Емилиян Гебрев, същият който Главното разузнавателно управления (ГРУ) на Руската армия се опита да отрови с нервно-паралитично вещество от групата на „Новичок“. Съпредседателят на ПП Кирил Петков беше още по-краен – пред брюкселското издание на „Политико“ той се обяви за реформа в спецслужбите, която да отстрани подкрепяните от Русия агенти.

„Уикенд“ се опита да проследи генезиса и зависимостите от ДС и тоталитарното военно разузнаване РУМНО от Десети ноември насам в новите специални служби и кадрите им, учили в Москва. Справките, които медията ни получи от Комисията по досиетата, са силно стряскащи и правят пълна дисекция на държавните тайни агенции.

Общо 302-ма офицери и агенти са се подвизавали на ръководни длъжности – директори, техни заместници и началници на различни звена в Държавна агенция „Национална сигурност“ (ДАНС), в Държавна агенция „Разузнаване“ (ДАР) и във Служба „Военно разузнаване“ (СВР), като някои от тях все още заемат високи постове. Нещо повече, Комисията подчертава, че двама бивши шефове – председателят на ДАР Атанас Атанасов и директорът на военното разузнаване Пламен Ангелов, са скрили имената на началник-отделите от юли 1991 г. насам – същия месец, в който Варшавският договор се разпадна, като Ангелов толкова много се е престарал, че дори е покрил и шефовете на сектори.

След Десети ноември 38 отговорни фактори във военното ни разузнаване са от РУМНО. 9 от тях са починали и затова Комисията по досиетата не е огласила имената им. Трима високопоставени офицери от РУМНО – ген.-лейтенант Чавдар Червенков и ген.-майорите Любомир Гечев и Пламен Студенков, както и един о.р. полковник – Веселин Иванов, стигат до шефския пост в строго секретната централа, която преди се наричаше Служба „Военна информация”, а с новия закон – Служба „Военно разузнаване”.

Иванов е първият цивилен шеф. 9 заместник-директори също са хора на РУМНО. От 38 огласени имена Комисията по досиетата е установила, че шестима са агенти на ДС – на военното контраразузнаване (ВКР), сред които един заместник директор, самият Иванов и най-дългогодишният шеф на службата ген.-полковник Васил Зикулов, управлявал по времето на комунизма военните разведки почти четвърт век – до 1991 г. Той е бил информатор с псевдоним Иванов, а пък Веселин Иванов е бил агент на ВКР на ДС с псевдоним Чавдар.

Зикулов е един от двама висши офицери, завършили школата на ГРУ в Москва. Другият е дипломатът и политик ген. Чавдар Червенков, който беше министър на вътрешните работи в служебния кабинет на Ренета Инджова. Сега СВР се ръководи от 49-годишния бригаден генерал Венелин Венев. Той беше назначен с указ на президента Радев по предложение на бившия служебен министър на отбраната Георги Панайтов, който сега е наш посланик в САЩ.

Панайтов получи агреман от Държавния департамент и връчи акредитивните си писма в края на миналия юни лично на президента Джо Байдън. Има един любопитен детайл в биографията му. Той е руски възпитаник, завършил е през 1994 г. ковачницата на Кремъл за дипломатически кадри – Московския държавен институт по международни отношения.

Генерал Венев от 1998 г. е бакалавър „офицер от разузнаването“ от Висшето военно училище „Васил Левски“. Има квалификация „военен преводач“. По-късно учи във Военната академия в София, където завършва и стратегически курс. От 2001 до 2016 г. последователно е експерт, началник на сектор, началник на отдел и директор на дирекция в Служба „Военна информация“. Между 2005 и 2008 г. е офицер за връзка между местната власт и ООН, командир на разузнавателна група в мисията на НАТО в Афганистан. От 2009 до 2012 г. е военен аташе на България в Австрия, като отговаря и за Унгария, Чехия, Словакия и Словения.

ДАНС държи рекорда – 212 ръководни кадри, сред които има 55 починали, според справката на Комисията по досиетата, идват от ДС и предимно от Второ главно управление – ВГУ (контраразузнаването на режима). От тази служба са и двама директори на предшественика на ДАНС – Националната служба за сигурност – полк. Юлий Георгиев и генерал-майор Иван Драшков, който в последствие беше и зам.-шеф на агенцията.

Сега председател на ДАНС е 52-годишният Пламен Тончев. Наскоро от парламентарната трибуна той обвини министри от кабинета на Кирил Петков, че не са защитавали интересите на България. Тончев е втори мандат на поста. През май 2021 г. беше назначен с указ на президента Радев по предложение на служебния премиер Стефан Янев, а сега отново с президентски указ след решение на служебния кабинет на Гълъб Донев.

Тончев през 1994 г. завършва Висшето военно училище за артилерия и противовъздушна отбрана „Панайот Волов“ в Шумен. От 1994 до 1997 г. е последователно командир на взвод и на самостоятелна батарея към Национална служба „Вътрешни войски“. От 1997 г. работи като главен инспектор в Националната служба „Сигурност“ – МВР в София.

В периода 1999 – 2005 г. е старши инспектор в Националната служба „Сигурност“ – МВР във Враца. Между 2005 и 2009 г. е началник на сектор „Борба с организираната престъпност“ в ОДМВР-Враца, а след това шеф на офиса на ДАНС в града, а после в Кюстендил.

Комисията по досиетата разкри, че сред служителите в родното ФБР 25 души са започнали кариерата си като агенти – на ВГУ, на ВКР и дори са прехвърлени от Първо главно управление – ПГУ (външнополитическото разузнаване на режима). Сред агентурата има и съдържатели на явочни квартири с екзотични имена като Славянка, Пионер и Връх. За разлика от другите си колеги, служителите в ДАНС, преминали през курсове или завършили школата на КГБ в Москва, са само двама.

Националната разузнавателна служба, наследника на ПГУ на ДС, която сега се нарича ДАР,  държи в момента рекорда. 15 от ръководните й кадри, назначени след Десети ноември, сред които и трима директори – генералите Румен Тошков, Бриго Аспарухов и Кирчо Киров,  са преминали през школата на КГБ в Москва. Равносметката в демократичното ни разузнаване показва, че 52-ма от кадрите идват от ПГУ, като имената на 24 офицери не са огласени, тъй като са починали.

На шефовете на НРС обаче не им върви с Темида. 77-годишният о.р. ген.-лейтенант Бриго Аспарухов навремето беше обвиняем по дело, че е унищожил досието от пет тома в ПГУ на своя приятел още от немската гимназия в Ловеч Атанас Тилев – бившият банкер на фалиралите през втората половина на 90-те години на ХХ век Българската земеделска банка и Добруджанска банка. Тилев се е подвизавал в ПГУ като секретен сътрудник с псевдоним Румянцев. Прокуратурата заведе дело срещу Аспарухов, но впоследствие по време на мандата на главния прокурор Никола Филчев случаят заглъхна.

Реклама

72-годишният ген.-лейтенант Кирчо Киров беше осъден от Военния съд – София отначало на 10, а после на 15 г. затвор по обвинение за длъжностно присвояване в особено големи размери – на 5 млн. лева. Сега делото е във Върховния касационен съд, а генералът твърди, че е преследван по политически причини.

Наследникът му – 64-годишният ген.-майор Драгомир Димитров беше обвинен от военно-окръжна прокуратура, че през 2016 г. не организирал и не контролирал дейностите по Защита на класифицицираната информация като е била набавена „облага за определено дружество в размер на 91 500 евро”. В последствие беше назначен за консул в Мюнхен.

Кариерата на Димитров в ДС стартира два месеца и половина преди Десети ноември като лейтенант – разузнавач в отделение „Контраразузнавателно“ в общинско управление МВР във Велико Търново.

Наследникът му Атанас Атанасов се задържа като председател на ДАР от 24 юли 2018 до 18 юни 2021 г. Назначен е и освободен с укази на Радев. Шефовете на спецслужби обикновено не коментират уволненията си, но Атанасов хвърля бомба като заявява, че причина за освобождаването му е дългата ръка на Кремъл и работата му срещу руските шпиони.

Служебният кабинет на Стефан Янев издигна на негово място Антоан Гечев, който е един от малцината кадри, направил скок от военното в цивилното разузнаване. Той е о.р. полковник, зам.-директор на СВИ от 2018 до 2020 г., секретар на аташето по отбрана в Атина, помощник-военен аташе в Лондон и аташе в Берлин и Рим. Магистър е по специалността „ Военно дело“ от Военната академия „Г. С. Раковски“.

Бащиното и фамилното му име съвпадат с тези на третия директор на военните разведки след Десети ноември Любомир Гечев. „Уикенд” проучи личното дело на генерала и установи, че те са баща и син. Рождената дата на Антоан Гечев, обявена на сайта на ДАР, е 13.09.1969 г.

В личното дело на генерала пише, че той има син Антоан, роден на същата дата. Гечев-баща е смятан за един от най-добрите български шпиони в САЩ по време на Студената война. В личното му дело е посочено, че шест негови информации директно са изпратени в ГРУ. По това време Гечев е майор и помощник на военния аташе, скрит е под псевдоним – Вутов. Избран е за секретар на Първичната партийна организация при единната мисия във Вашингтон.

РУМНО отбелязва, че е основен източник на информация наред с резидента и има най-голям принос за изпълнение на задачите. Явно резидентът, чието име в документи е заличено, му завижда и започва да пише доноси срещу него. Стига се до скандална ситуация, след като Гечев пуска рапорт, в който съобщава, че съпругата му е станала обект на интимно преследване от страна на резидента.

РУМНО обаче му дава висока оценка за работата и го издига в чин подполковник и зам.-шеф на отдел „Европа, Америка и НАТО“ към дирекция „Информация“, а неговият пряк началник Чавдар Червенков, по това време полковник, му дава една от най-добрите оценки.

Войната в Украйна свали маските на мимикрията в българските спецслужби и освети зависимостите, каза бивш разузнавач пред „Уикенд”. Според него не бива да се подценяват и агентите за влияния на Кремъл, категория от хора, която пряко влияят върху формирането на общественото мнение.

Неспирните хибридни атаки на Москва разбунват у нас „петата колона”, активират проруските партии и играят на тънката и чувствителна струна – на братушките двойни освободители. Нещо повече, тези атаки имат за цел да изперат Владимир Путин за войната срещу Украйна, след като втората по-големина бивша съветска република скъса пъпната връв с Кремъл и се бори с бруталната руска агресия.

Само трима шифове с чисти досиета

Де факто само трима шефове на спецслужбите след демократичните промени, с изключение на новите, не са били свързани с ДС и РУМНО и са с чисти досиета.

Това са тъмносини политици, двама от които генерал-майори. Първият е съпредседателят на „Демократична България“ Атанас Атанасов, който тези дни заяви, че руската агентура у нас е активирана максимално. Вторият е Димо Гяуров. Те по време на кабинета „Костов” ръководиха съответно НСС  и НРС. Третият е цивилен – Йордан Бакалов, който за кратко време беше шеф на военните разведки.

Сега информацията по линия на външното разузнаване се изпраща точно на 57 адреса в България, сред които президент, премиер, вицепрезидент, министри, главен прокурор, ДАНС, НСО, МВР. През 2015 г. НРС е девоенизирана със закон и става ДАР. Дотогава шефът й е на подчинение на държавния глава, а след промяната – на премиера.

Военните с най-голямата картотека

През 1979 г. РУМНО създава тайна спомагателна картотека – „Запознанства“. В нея са картотекирани данните за всички лица, с които военните разузнавачи, работещи под дипломатическото  прикритие, както и сътрудниците на управлението са се запознавали независимо от повода.

Това става ясно от документ на военното разузнаване, предоставен на „Уикенд“ от Комисията по досиетата. Той представлява указание на зам.-началника на Генералния щаб на БНА и шеф на РУМНО ген. Васил Зикулов относно „завеждане на отчет на гражданите от капиталистическите и развиващите се страни, с които оперативните работници и сътрудниците от РУ-ГЩ установяват лични запознанства”. От указанията на шефа на военното разузнаване се разбира, че целта на новата картотека е използването на възможностите на оперативния архив за „своевременно разкриване на подставените и съмнителни лица“.

6 Коментара
 1. Schatz казва

  Това е най- голямото зло в България – ДС и слугите им. Например, в СУ Св Климент Охридски, млади асистенти са ставали агенти на ДС през 1989 година, а сега са професори и всякакви ръководители. Почти всички зам ректори, декани, шефове на катедри са били сътрудници на ДС. Има и такива, на които са им унищожени досиетата. Това е позор за България!

 2. Тапчакурофф, потпоручик казва

  Цецо,пропуснал си себе си, мръснико

 3. ☠️✡️✋Cимoнa Пeйчeвa✌️✡️☠️ казва

  ☞☠️⚡✡️⚠️БГ-Пoлицaй=ПPACE❗❗❗⚠️✡️☠️⚡: x.gd/rdq52

  ☞⚡☠️Oт 78 гoдини България е под жидo-милиционеро-циганско ИГО, бългapи дo виcшитe eтaжи нa влacттa нe ce дoпyckaт, a цигaнитe-cвoдници и милициoнepитe-бaндити oтвличaт дъщepитe нa Бългapия зa poбини-пpocтитyтkи, пpoдавaт cинoвeтe нa Бългapия зa дoнopи нa вътpeшни opгaни, гpабят и избивaт нapoдa нa Бългapия❗❗❗☠️⚡: x.gd/55c00

  ☞☢️Oт 78 гoдини лaйнянитe-жypнaлиcти-дeзинфopмaтopи в Koнцлaгeр-БГ пoтyлвaт oтвличaния и изнaсилвaния, тъpгoвия c жeнcкa и дeтcka плът, изтeзaния и гaвpи, yбийcтвa и oпити зa yбийcтвa, извъpшвaни oт пoлицaи-бaндити и мaнгaли-cвoдници❗❗❗☢️: tiny.cc/zc7wuz

  ☞⚡Глacyвaщитe зa koгoтo и дa билo сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ❗❗❗⚡: tiny.cc/a5w0vz
  ☞☢️Случайни там горе няма, aбcолютнo вcичkи пoлитици ca нacлeдници нa шyмkapитe-тepopиcти и ca oт ДC-БKП-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo❗❗❗☢️: x.gd/4QzML

  ➤▶️☢️Cpoдявa ги тepopиcтичнoтo минaлo нa тexнитe пpeдци и oмepтaтa нa OПГ-тaтa в koитo вcичkи тe ca «БPATЯ» пoжизнeнo, a пpoтивoпocтaвянeтo нa пapтиитe e циpк зa пpeд пpocтaтa paя❗❗❗☢️: tiny.cc/wewyuz

  ☞⚡Oплeтeни ca в пpеcтъпни cxeми kaтo свински черва❗❗❗

  ☞⚡Bcичkи oблeчeни във влacт дo eдин, cа дeцa нa xopa oт Дъpжaвнa cигypнocт, бeз изkлючeния❗⚡: tiny.cc/yrb3vz

  ☞☢️Бългapия cе yпpaвлявa зaдkyлиcнo oт цигaни-мacoни-бългapoмpaзци❗☢️: tiny.cc/k8a4vz

  ☞⚡Шapлaтaнитe Бokо и Фъpчил cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa❗❗❗⚡: 350.my/wOXKw09B

  ☞⚡Боко-Мравояда-ОМЕРТА❗❗❗⚡: tiny.cc/ejduuz

  ☞⚡Moшeницитe Цигaн-Kиpy-Измaмaтa от ceлo Гpaмaдe и Цигaн-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo, имитиpaт двyбoй, kaтo цeлтa e дa cи пoдaвaт тoпkaтa, зa дa вoдят зaпaдa и paятa зa нoca❗❗❗⚡: 350.my/bvrf1R99

  ➤▶️☠️⚡☮️Гнyceн нaгъл ПOЛИЦAЙ-YPOД БИE бeзaщитeн чoвek в ceлo Бpeзницa-Блaгoeвгpaдcko❗❗❗☮️☠️⚡: 350.my/TTlThOMq
  ➤▶️☠️⚡☮️Пoлицaй-Джeбчия oбpa cepвитьopkа в Пoпoвo❗❗❗☮️☠️⚡: 350.my/SjGfmQS2
  ➤▶️☠️⚡☮️Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая❗❗❗⚡: tiny.cc/cdayuz
  ➤▶️☠️⚡☮️Гнycният пoлицaй Beлизap Гeнчeв, биe и влaчи Пeтъp Пeтpoв в kмeтcтвoтo нa ceлo Opeш-Beлиko-Tъpнoвcko_1.3.2018❗❗❗: 350.my/e8qMxDVy
  ➤▶️☠️⚡☮️Бългapия e пoлицeйcka дъpжaвa❗❗❗: 350.my/PpvIFqHI
  ➤▶️☠️⚡☮️Гнyceн пoлицaй ce гaвpи cъc зaдъpжaн и ce зakaнвa, чe щe гo yбиe❗❗❗: 350.my/uZFXpceR
  ➤▶️☠️⚡☮️Пoлицaи пpебиxа 20 г. мoмичe yж пo пoгpeшкa❗❗❗: 350.my/JAq9ltBW
  ➤▶️☠️⚡☮️Иcтopиятa нa мoмичe, пpocтитyиpaлo пo пpинyдa зa пoлицaя-cвoдниk Mapтo-Д●e●б●e●л●и●я❗❗❗: 350.my/eX8c3qgs
  ➤▶️☠️⚡☮️Гнycни пoлицaи бият пpoтeстиpaщи cpещy Боко-Бългaроубиецa, зaд koлонитe нa MC 10.Юли.2020❗: 350.my/uZFXpceR
  ➤▶️☠️⚡☮️Бaтaлни cцeни нa пpoтecтитe cpещy Боко-Бългaроубиецa пpeд пapлaмeнтa 2013, apecтyвaxa двe мoмичeтa❗: 350.my/mWYgvmj9
  ➤▶️☠️⚡☮️Гocпoдapи нa eфиpa – Пopeдният пoлицeйckи пpoизвoл в БГ-Kлoзeтa❗: 350.my/xGLbk5vk
  ➤▶️☠️⚡☮️Пoлицaи – Pekeтьopи_1❗❗❗: 350.my/FC1SUs63
  ➤▶️☠️⚡☮️Пoлицaи – Pekeтьopи_2❗❗❗: 350.my/mQiYiLhi
  ➤▶️☠️⚡☮️Пoлицaи – Фeoдaли в БГ-Kлoзeтa❗❗❗: 350.my/TgTxVd5H
  ➤▶️☠️⚡☮️ Бoтeвгpaд 2008г., нaчaлниkа, зaмеcтниk-нaчaлниka и kpими-инcпekтopa нa PПУ Бoтeвгpaд, pъcят пaчkи нa цигaнcko-мaфиoзka cвaтбa, c yчacтиeтo нa глaвaтapя нa Eвpo-Poмa, Цвeтeлин Kънчeв❗❗❗: x.gd/8ihGc

  ➤▶️☠️⚡☮️Бoтeвгpaд 2022г., cтapши инcпekтop Teoдop Бoчeв oт kpиминaлнa пoлиция Бoтeвгpaд, пokpoвитeлcтвa cyтeньopи и нapkoплacьopи❗❗❗: x.gd/HaEfX

  ☞☠️⚡☮️ Пoлoвинaтa Yшeви в Coфия ca нa зaплaтa при cвoдниka Гeopги Ceмepджиeв❗❗❗: 350.my/BnTG0HU4

  ☞☠️⚡☮️Блaгoмиp Koвaчeв нaчaлниk нa cekтop в COБT e kacиep и oxpaнa нa Ceмepджиeв❗❗❗: 350.my/9tdZq9WN

  ☞☠️⚡☮️Yбиeцът Гeopги Ceмepджиeв e пaзeн oт гpyпиpoвkитe, пpokypaтypaтa и MBP нa ГEPБ❗❗❗: 350.my/0ZcRMiKW

  ☞☠️⚡☮️Пaзeният oт пpoбити kaтaджии Гeopги Ceмepджиeв – Шapeния, дъpжaл 5 нapkopaйoнa в Coфия❗❗❗: 350.my/BHm4EtfM

  ☞☠️⚡☮️Bcичkи мaнгaли-cвoдници и тpaфиkaнти paзмaxвaт бoпaджийckи или дeпyтaтckи kapти, пpитeжaвaт пo 5-6 зaдгpaнични пacпopтa, и ca нaд зakoнa и дъpжaвaтa, koй им paздaвa kapтитe и пacпopтитe нa цигaнитe, и koй e paзпepил дeпyтaтcko-милициoнepckи чaдъp нaд тяx, Ъ❓❓❓: rb.gy/qwdqow

  ☞☠️⚡☮️KOПEЛEТAТА от БOП в Дoбрич Oрганизирaт и Koнтролират Tpaфика на XOРА за TPYПНИ ДOНOPИ❗❗❗
  ☞☠️⚡☮️ KOПEЛEТAТА от БOП Блaгoeвгрaд начело с Пeтъp Kънeв Покровителстват Tpaфиkа на Мoмичeта, с цел Пpocтитyция❗❗❗: 350.my/95T1V5oT
  ☞☠️⚡☮️ KOПEЛEТAТА от БOП в Пepник Начело с Цoнoвcки CамоYбиxа Свидетелят Чoчo и Пoкриха Истинските Yбийци на Mирocлaва❗❗❗: 350.my/kbatxmkg
  ☞☠️⚡☮️ KOПEЛEТAТА от БOП в Пaзaрджик Начело със Cъветcката Мъcтия Гpoздaнов Aреcтувана с два килограма KOKAИН Покровителстват Нapkoтpaфиkа❗❗❗: tiny.cc/dqe3vz
  ☞☠️⚡☮️В гоцеделчевско, пpokypopитe са cводници, контрабандист заковава ПPOKYPOPA-CВOДНИК oт Гoцe Дeлчeв Koнcтaнтин Cyлeв❗❗❗: 350.my/WNZYG67t

  ☞☠️⚡☮️Канибалa Бoкo-Tиквaта oт Бaнkя, контролира вноса и пласмента на дрoга в цяла България❗❗❗⚡: tiny.cc/3d33vz
  ☞☠️⚡☮️Рaзни бoклyци кaто Mимa Aнaлa, бившa Mитьo Oчитe, cа прocтo шecтaци oт cрeднo нивo❗❗❗⚡: tiny.cc/zd33vz
  ☞☠️⚡☮️Koпeлдaците от мoтopизиpaният пoлицeйckи-oтpяд «CИГMA», kоитo нeмoгaт дa бъдaт cпиpaни и пpoвepявaни oт ниkoгo, paзнacят нapкoтицитe и пapитe мeжду дилъpитe нa eдpo❗❗❗⚡: tiny.cc/vbx1vz

  ☞☠️⚡☮️Cxeмaтa c kokaинa – cпeц-cлyжбитe kaтo kypиepckи cлyжби, Kъckeт-Гeшeв – пocpeщaч❗❗❗⚡: 350.my/Jdbw1pUg

  ☞☠️⚡☮️БOП – Бaнда Oрганизирани Преcтъпници занимаваща се с отвличaне, изнудване и убийcтва на българи, рекет и сплашване, контрол над пазара на дрoга и прoститутки посредством изграждане на мрежа от дилъри и cводници, прокарване на канали за трaфик на нaркотици, oръжие и трупни дoнори, предимно дeца❗❗❗: tiny.cc/3ugwuz

  ☞☢️☮️Бpyтaлнo oлигoфpeнcka „akция“ нa OПГ „БOП-Bapнa“_9.7.2023❗❗❗⚡: 350.my/DSttMzZf

  ☞☠️⚡☮️Oтряд за нaкaзателни пoръчки на мaфиятa – бългaрcкaта ПPOKYPATYPA!⚡: tiny.cc/sd33vz

  ☞☢️☮️ПPOKYPOPA-CВOДНИК и бивш БOП-aджия Koнcтaнтин Cyлeв, ce okaзa иcтинcko cтpaшилищe в Гoцe Дeлчeв❗❗❗: 350.my/OHs2vMke
  ☞☢️☮️Контрабандист заковава ПPOKYPOPA-CВOДНИК oт Гoцe Дeлчeв Koнcтaнтин Cyлeв❗❗❗: 350.my/WNZYG67t
  ☞☢️☮️Maфиoзkaтa cтpykтypa BKC oпpaвдa ПPOKYPOPA-CВOДНИК Koнcтaнтин Cyлeв❗❗❗: 350.my/r5plLNpW

  ➤▶️☢️☮️☠️ДAHC, БOП и HCO=Maфия❗❗❗☠️⚡: 350.my/kaqktH5W

  ☞☠️⚡☮️Пали милиционерски коли, изпепелявай милиционерски къщи с коктейл Молотов, режи милиционерски гърла, сечи милиционерски глави, пробивай милиционерски черепи, освобождавай майка България от милиционеро-еничарското ИГО❗❗❗⚡: tiny.cc/w1duuz

  ☞☠️⚠️Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми❗❗❗⚠️☠️: tiny.cc/hwczuz

  ☞☠️⚠️Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ❗❗❗⚠️☠️: tiny.cc/4y42vz
  ☞⚡Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!⚡: tiny.cc/2y42vz
  ☞⚡☠️ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Цигaн-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo❗❗❗☠️⚡: tiny.cc/5ja2vz
  ☞⚡☠️ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo❗❗❗☠️⚡: tiny.cc/6y42vz

  ☞☠️⚡☮️Yбийцитe нa Kъpo дokoпaли ckaндaлнa инфopмaция зa Цигaн-Бoko-Гoмнoтo, ckpитa в ceйф❗☮️☠️⚡: 350.my/HmmOEHrL
  ☞☠️⚡☮️A k-во пpaви Koпpинkoв и koмпaния в ЮAP мaлko пpeди yбийcтвoтo нa Kъpo, ЪЪЪ❓❓❓!☮️☠️⚡: 350.my/H51iuVpz

  ☞⚡Цигaни-Бългapoyбийци пo poждeниe гpaбят и тpепят нapoдa, a цигaнckaтa дъpжaвa мълчи❗❗❗⚡: tiny.cc/fsgvuz

  ➤▶️⚡ Тypчeeщият ce цигaнин-cвoдниk-г•p•e•б•e•ц Джaн Мaxмyд oт Рyce, биe злoбapckaтa бългapинa Ивo Бoнeв oт Рyce, a цигaнckaтa дъpжaвa мълчи❗❗❗⚡: 350.my/Bdu0OiBf

  ➤▶️☢️☮️☠️ДПС е името на българската мафия❗❗❗☠️☢️: tiny.cc/vx42vz

  ☞☠️⚡☮️☢️Докладна от убития Ахмед Емин от ceлo Козица до Ахмед Исмаил-Доган от ceлo Дръндар доказва, че ДПС е спонсор на Атака, а Bолeн Cидeрoв и Kрacимир Kaрaкaчaнoв са гнycни-пoдлoги на Доган-Сопола от ceлo Дръндар ❗❗❗☢️☠️: 350.my/F2ZM4bbH

  ➤▶️⚡МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, с една дума ПОЛИЦАЙ❗❗❗⚡: tiny.cc/zxvyuz

  ➤▶️⚡MА-ФИ-Я, MА-ФИ-Я, MА-ФИ-Я, YYYYYYYYY❗❗❗⚡: tiny.cc/0yvyuz

  ➤▶️⚡☠️Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите❗❗❗☠️⚡: tiny.cc/zp6zuz

  ➤▶️☀️❤️☀️❤️☀️❤️✅БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE✅❗❗❗❤️☀️❤️☀️❤️☀️: tiny.cc/qewyuz

 4. Хибридко Хибридков до Shatz казва

  Kато СЕСТРАТА на ХРИСТО ИВАНОВ от ДБ която е н.с в Историческия отдел на СУ и щатно УХО по време на Демократичните проблеми СЛУХТЯЛА за буйни радикализирани младежи от СУ -Софийски Университет които могат да се бунтуват с-у властта и да влязат в контакт с ЧУЖДИ ПОСОЛСТВА и НПОта

 5. New Scotland Yard казва

  Остаъа -наследник на РУМНО е ДС СТОИМЕН СТОИМЕНОВ БИВШ 1 СЪВЕТНИК на президента Росен Плевнанлиев
  С,С -Главен спонсор ДАЛ първоначалния капитал на кръга“КАПИТАЛ“ на синчето на УБО Иво Прокопиев
  ДС РУМНО-Стоименов има 2 ДЪШЕРИ
  1е омъжена за ШЕФ на служба ДАТО/Държавна Агенция ТЕХНИЧЕСКИ/слухтене,подслушване ,е-шпионаж/ Операции

  2-та е омъжена за бившия зъболекар на БОЙКО Борисов -Семир Искандер Франсис иракски гражданин контрабандист 2ен агент на иракски и бг служби ,логистик за внос/износ на ХЕРОИН от Кюрдистан през България /по пътищата КИНТЕКС/.Семир зареждал ЦИГАНСКИЯ наркоБОС КИРО ЯПОНЕЦА с ХЕРОИН .Киро Японеца УХО на ДАНС

 6. Д-р Менгеле казва

  2/3 от даскалите ни, английска филология бяха десари, шестичка не виждахме по езика на врага.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.