Кариеристи: Иван Гешев прилапа Устата и Кобрата в партията си

1 8 233

Рапърът Иван Динев – Устата и боксьорът Кубрат Пулев ще са част от новото сдружение на бившия главен прокурор Иван Гешев „Справедливост за България”, научи „Уикенд”.

В момента Гешев упорито се опитвал да привлече на своя страна популярните звезди от хайлайфа и спорта, тъй като изповядвали същите ценности, каквито бившият обвинител №1 декларира в обявяването на формацията си, преди да му спрат тока. А именно – Устата остро се противопоставя на джендърите, възможността за доброволна смяна на пола, както и „на драг-кралиците, които влизат в училищата при нашите деца”.

Рапърът вече агитира упорито за анти-джендър референдума на Корнелия Нинова, но тъй като БСП са изоставили темата заради властови препирни с правителството, Гешев веднага усетил, че Устата е неговият човек. Главният прокурор в оставка обяви, че сдружението му ще се бори „половете да са два и да има само мъж и жена”, каквато философия изповядват Устата, но и звездният боксьор Кубрат Пулев.

Реклама

Кобрата отдавна се оглежда в политиката и дори анонсира, че ще прави партия „Велика България” преди близо 3 години, но бил по-склонен да пристане на някоя политическа сила или сдружение, които отговарят на личността му. Пулев винаги е твърдял и че у нас политиците са олигархия, „която граби така, сякаш ще живее 5000 години”.

Междувременно Гешев обяви, че започва да набира членска маса в цялата страна, като се мълви, че за целта е ангажирал братовчед си Коко Клисарски – осъден бивш наркобос, многократно „хващан” от главния секретар Бойко Борисов и пускан от прокуратурата, който в момента живее в Дупница като почтен бизнесмен.

Гешев е правил и совалки до американското посолство и лични посещения в САЩ, за да си осигури рамо от Републиканската партия.

Бившият главен прокурор обаче бил напълно наясно, че без ярко лице сдружението му е мъртвородено и затова оглеждал рапъри, боксьори, че дори и инфлуенсъри били в таргета му.

1 Коментар
  1. U.N.C.L.E SAM казва

    Ибаси паура уеек,направо ЦИРК Балкански .Тешев за вземе да покане клоуна Ненчо от БТВ и шампион акробат гимнастик за да е пълен ЦИРКа

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.