Ремонт на ремонта в Сандански: Как се крадат пари със стадиона на „Вихрен“, за да е щастлив Коко Динев (СНИМКИ)

2 40 675

Ремонт на ремонта и в Сандански – общината налива милиони, за да е доволен бизнесменът от ВИС Коко Динев, алармира източник на Narod.bg от градската управа. Вече ви разкрихме, че хазартният бос, прочул се с любовните си афери с цяла плеяда фолкаджийки, развива атракцион в близост до стадиона на „Вихрен“, в който се върти най-голямото виенско колело в България… с ток на аванта, плащан от бюджета на курортния град.

Сега се оказа, че неколкократни ремонти на Градския стадион, които са глътнали неясна шестцифрена сума, пазена в тайна, са направени отново в услуга на бизнес интересите на висаджията, който стои зад футболния тим като „финансов благодетел“.

Всъщност, баровецът имал намерение да влезе официално като собственик на „Вихрен“, та сега с обществени пари му се ремонтира базата, която да ползва наготово в стремежа си да получи лиценз и тимът да заиграе сред професионалистите във Втора лига.

Друг въпрос е бъркането в кацата с мед покрай обществените поръчки за ремонтите.

Реклама

„В рамките на четири години за втори път се прави ремонт на ремонта на стадион на „Вихрен“. Прелюбопитно е, че стойността на вложените средства не може да бъде установена, защото се пази в тайна от кмета Атанас Стоянов, излъчен от ВМРО.

Колко точно пари са похарчени знае само градоначалникът, главният счетоводител на общината и главният ползвател на стадиона – бизнесмена от ВИС Коко Динев“, призна информаторът ни.

Показателен за разточителството покрай стадиона е фактът, че само за подмяна на тревната настилка Сандански ще плати 162 230 лв. без ДДС, т.е., близо 200 000 лева. Обществената поръчка бе спечелена от софийската фирма „Джерамис Интернешънъл“ ЕООД.

Комисия от община Сандански направила оценка и определя офертата на дружеството като икономически най-изгодна и съответстваща на изискванията на общината като възложител и предлага на кмета на община Сандански в качеството му на възложител да сключи договор за „Текущ ремонт за цялостна подмяна на тревната настилка на градски стадион Сандански“ с въпросното ЕООД. Така от 19 юни стартирала и подмяната на тревната настилка.

Връзките на Константин Динев със Сандански и региона са от времето, когато висаджията бе шеф на Контролния съвет на ПФК „Вихрен“ АД преди три петилетки.

Освен отбора и увеселителния парк с виенско колело, който работи с платен от гражданите ток, серийният оплодител на фолкпевици притежава хотел и къща в Сандански.

2 Коментара
  1. СИК-тир казва

    Бахти уродливия циганин!

  2. Гунди казва

    НАРОД ЛИ СТЕ КАКВИ СТЕ НЕЗНАМ, НО ТОЗИ СТАДИОН Е ОБЩИНСКИ. ЗАТОВА ТЕ ПЛАЩАТ СМЕТКАТА. КОГАТО Г-Н ДИНЕВ ГО КУПИ ТОГАВА ТОЙ ЩЕ СИ ГО РЕМОНТИРА.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.