Само в Narod.bg: Коко Динев краде ток в Сандански (СНИМКИ)

2 82 243

Серийният осеменител на фолкпевици Коко Динев безскрупулно краде ток на гърба на община Сандански. Хазартният бос от ВИС стои зад схема с потребление на колосални количества електроенергия за свой бизнес в курортния град, която действа и в момента, разкри източник на Narod.bg от общината.

Свалячът, през чиято спалня минаха чалга коконите Нелина, Анелия, Райна, Преслава, Емилия, а след нея и слабо популярната Тони, е готов клиент на прокуратурата за работещи на гърба на общината негови атракциони в парк „Свети Врач“ в Сандански, където се намира най-високото виенско колело в България.

Реклама

Рекламата на обекта гласи, че колелото е с диаметър от 30 метра и така се извисява над два и половина пъти над сградата на община Сандански. Кабинките на колелото са климатизирани, т.е., още един разход на гърба на санданчани, което пък това му позволява да работи целогодишно, демек – да се краде ток 12 месеца в годината.

Безобразията се случват пред очите на всички гости и жители на Сандански, но неясно защо са безинтересни за органите на властта, които ще останат изненадани след втората част на нашето разследване, в което ще опишем цялата схема на Коко Динев.

2 Коментара
  1. Д-р Менгеле казва

    По тироида ще ги разпознаете.

  2. Жужо казва

    Аман от Тея братя Диневи

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.