ГОРЧИВО: Митко Събев се сроди с милионер от кръга на Путин (ХИТ СНИМКИ)

1 46 345

Един от най-богатите българи с предполагаеми активи за над 500 млн. лева – 61-годишната Митко Събев, е на меден месец с чисто новата си булка. Петролният магнат каза заветното „ДА“ на изискана церемония в Арапя на 23 юни.

Щастливата младоженка е 33-годишната Дарина Валеева, която показа пръстен с диаманти за 5-цифрена сума в щатски долари.

Доста по-младата от жениха красавица е по-голямата от двете доведени дъщери на дългогодишния варненски кмет Кирил Йорданов. За баща й пък се знае, че е един от най-приближените хора до президента на Русия – Владимир Путин.

Реклама

Митко Събев започва бизнеса си с фирмата „Феста“, която и към момента е собственик на варненския делфинариум, заедно с тогавашната си съпругата – банкерката Петя Славова. Спонсор им е милионерът от латвийски произход Денис Ершов.

Митко и Петя отдавна са разделени, но имат общ бизнес. В момента магнатът е един от тримата най-големи играчи на петролния пазар. Има 4 деца.

Дарина Валеева е родена в Москва, но от дете живее във Варна. Майка й – впечатляващата Елена, стана трета съпруга на кмета Кирил Йорданов. Освен двете си дъщери от първия брак, Елена и Кирил имат общ син. Първият й мъж е знаков руски бизнесмен, който се сочи за изключително близък до Путин.

1 Коментар
  1. Д-р Менгеле казва

    Този дъртьо прилича на 71г а не на 61. Лошо няма момата да му прибере мангите, дъртьо има исхемия.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.