МЪЛНИЯ: Иван Гешев обяви партията си – „Справедливост за България“

2 10 597

Бившият главен прокурор Иван Гешев, който бе отстранен от поста, обяви началото на нов политически проект „Справедливост за България“, за чието планирано раждане съобщи първо Narod.bg.

Гешев представи платформата като „гражданско родолюбиво консервативно движение, основано на националното достойнство, християнска етика и български традиционни ценности“.

Реклама

„Според българската конституция, първоизточникът на държавната власт са хората, народът. Този принцип изисква ние да имаме възможността да влияем. Управляващата класа винаги е искала да ограничи това право. Никога в новата ни история, България не е била поставена в толкова унизително състояние“, обяви в изявление във фейсбук бившият главен прокурор, пише Дневник.

„Всички виждаме, че Народното събрание се крепи само защото го превърнаха в убежище за имунитети. Никой вече не мисли за България и за народа. Управляващата върхушка е виновна за моралния и икономически срив“, коментира Гешев.

Гешев представи платформата като „гражданско родолюбиво консервативно движение, основано на националното достойнство, християнска етика и български традиционни ценности.

2 Коментара
  1. Тпт казва

    Някой да каже на гнусните полицаи, че след скалъпения атентат срещу Гешев, ще има истински атентати срещу тях!

  2. ХАИТЯН плантатор казва

    Tоя измислен плешьо и партия си направил че и “ОТКРАДНАЛ“ логото на Веска АФЕРАТА М,Е.Ч-а
    Да беше сложил един ЧЕП вместо МЕЧ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.