Бивш депутат избухна: Николай Денков и Тодор Тагарев ни вкарват във война срещу Русия!

2 25 501

„Денков събира в „Бояна“ военните аташета от чужбина. Ще присъстват министърът на отбраната Тодор Тагарев и адмирал Емил Евтимов. Закрито за журналисти. Плъх, плъх, но ще ни вкара във война срещу Русия“.

Това смята бившият депутат Стела Банкова, видя Narod.bg, коментирайки новината от тази сутрин, че премиерът Николай Денков ще участва в откриването на конференция с ръководителите на службите на военния аташе към задграничните представителства на България.

Форумът започна в 10 часа в резиденция „Бояна“ и е закрит за медиите. Министърът на отбраната Тодор Тагарев и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов също ще участват в конференцията.

Реклама

Според информацията на МО, понастоящем имаме 26 служби на военни аташета, които са акредитирани в 45 страни от Европа, Азия, Африка и Северна Америка.

Преди дни през “Политико” съпредседателят на ПП Кирил Петков заяви, че “България трябва да даде приоритет на реформата в своите специални служби и да отстрани подкрепяните от Русия агенти, ако се надява да успее в плановете си за изкореняване на организираната престъпност и корупцията”.

Самите шефове на специалните служби бяха изслушани от НС преди седмици, отричайки техните назначения да се съгласуват с чужди посолства. Въпросът стана актуален, след като на запис от национално съвещание на ПП си чуват обсъждания за смени в ръководствата на службите след съгласуване с посолства.

ПП-ДБ внесоха в предходното НС предложения за законодателни промени, според които ръководителите на ДАНС, Държавна агенция „Технически операции“ (ДАТО), Служба „Военно разузнаване“ (СВР) и на Държавна агенция „Разузнаване“ (ДАР) да се назначават от Министерския съвет по предложение на министър-председателя вместо с президентски указ.

2 Коментара
 1. ХАСАН ДВАТА УЯ казва

  тея двете цепенячета ,така ша му се израдват на животното….особено тотю ша омаа сладоледа

 2. зеленски казва

  ТАГАРеф! Знам, че си подлога на Осрайна, но седни и се замисли след, като изглеждаш“ това“.
  https://www.informiran.net/%D1%82%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B5-%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B5/
  Знай, че не всичко е…пари!
  Има и думи, като чест и Родина, но при теб още ътпреди 10на година тези слова са заличени в кратУНата ти.
  И го срещу много….пари

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.