Скандал в Narod.bg: Проваленият зам.-кмет на Перник Денислав Захариев бута леля си за областен управител при ПП-ДБ (СНИМКИ)

1 39 079

Печалноизвестният като зам.-кмет на Перник Денислав Захариев, който се намести в Общинския съвет, се опитва да пробута за областен управител в кабинета на ПП и ДБ… своята леля Валентина, пиша в сигнал до Narod.bg източник от миньорския град.

Денислав Захариев е женен за тази полицайка…

Според подателя Перник е пропищял от шуробаджанащината, която властва в общината. Алкохолно зависимият Денислав и палавата му жена – полицайка използват Георг Георгиев, на който самият той е кум, за да завладеят и областната управа.

Реклама

Целта била лелята на перничанина Валентина Страхилова Генадиева – Димитрова да бъде пробутана за губернатор в кабинета на ротационния премиер Николай Денков.

Проваленият зам.-кмет Денислав стана известен преди няколко години, след като бе пребит от футболни фенове.

Запалянковци от агитката на футболния клуб Миньор нашамариха безапелационно зам.-кмета на Денислав Захариев и неколцина негови приятели, пише Za Pernik.com през 2017. След края на мача между Миньор и Германея, който завърши 1:1, част от агитката на Миньор заподозряла, че мачът е продаден от групата около Захариев и набързо раздала правосъдие.

1 Коментар
  1. ZeЛЕвСКИ казва

    ТОВА ЛИ Е ЛЕЛЯ МУ?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.