МЪЛНИЯ: Пепи Еврото получи инфаркт в Дубай

3 40 957

Лобистът в Темида Петьо Петров, познат като Еврото, е получил инфаркт в Дубай, където успя избяга, след като се изплъзна на полицията, тръгнала да го арестува при акция на 29 май.

Тогава при операция късно вечерта екипи на Специализирания отряд за борба с тероризма и на прокуратурата влязоха в известен столичен ресторант. Пред заведението в кв. „Драгалевци“ и на следващия ден имаше засилено полицейско присъствие, като имотът остана блокиран.

Според предварителните данни по разпореждане на Софийската градска прокуратура са извършени процесуални действия срещу две лица – известни бизнесмени. По-късно се разбра, че става дума за Петьо Петров – Пепи Еврото, бивш следовател, познат покрай случая „Осемте джуджета“.

Реклама

По неофициална информация операцията била свързана с извършеното няколко дни по-рано в РЮА убийство на Красимир Каменов – Къро.

Според информация на „Уикенд“ в момента Пепи Еврото е на лечение в елитна болница в Дубай, като състоянието му се подобрява.

Според оперативни данни бившият шеф на Столичното следствие, обвинен за принуда, заплахи и използване на записващи устройства без разрешение в периода 25 май 2018 г. до 30 май 2023 година, бил предупреден от корумпирано ченге за спецакцията, затова успял да се изплъзне от ареста, да напусне България през Турция, а оттам да излети за Обединените арабски емирства (ОАЕ) заедно с детето си.

3 Коментара
 1. Мършата си е мърша казва

  Препоръчително е да се концентрират всички върху единственият проблем в тази държава-проблемът с бездомните кученца, които лаят за да се защитават и оголват зъби , когато им посегнат….

 2. Манфред Вебер казва

  45 ГРАДУСА на сянка е в момента в ДУБАЙ
  При тая жега дори опитен трениран спортист ЩЕ му се разтупа сърцето кво остава за над 50годишен европеец пиеш постояно марков алкохол и мазни мезета

 3. Со керез казва

  Е, този е мангал. Мангал без болно сърце няма, вече казах защо, но ще го припомня. „Циганинът“ е индивид с гени от човек и макак. Колкото и да са малко маймунските гени, те са несъвместими с човешките. Относно сърцето – анатомията на човешкото и маймунското сърце е различна – дори и малка разлика води до сърдечни аномалии, най-различни, около сто.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.