Narod.bg алармира МВР: Копае ли кметът на Сандански Атанас Стоянов – Мравката bitcoin за сметка на общинска фирма? (ДОКУМЕНТ)

0 15 433

На вниманието на МВР! Сигнал до Narod.bg осветли престъпна завера около кмета на Сандански Атанас Стоянов – Мравката, свързана с копаене на криптовалута за сметка на общинска фирма.

Според информация от Общинския съвет на курортния град цялата далавера се върши зад стените на „Югозападни Еко Инсталации“ ООД, междуобщинско дружество с участието на Сандански, Кресна и Струмяни, което се занимава с отпадъците в региона.

Реклама

Общинари разкриват, че дружеството, което би трябвало да го интересува само общинските сметища и обработката и компостирането на събраните отпадъци, има ненормално високи сметки за ток и гигантски интернет трафик. Стойността им по фактура се укрива и съветниците дори нямат достъп до документите, за да се разбере колко ток и интернет плаща Югозападни Еко Инсталации“ ООД.

В комбинация с множество закупени видеокарти и набъбналите сметки за ток и нет става ясно, че говорим за нелегална ферма за копаене на биткоини или друга криптовалута, категоричен е общинският източник на Narod.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.