Само в Narod.bg: Атанас Стоянов – Мравката пусна мним търг за имот, вече даден на кмет от… ВМРО (ДОКУМЕНТ + СНИМКИ)

1 49 891

Нова измамна схема, зад която наднича кметът на Сандански от ВМРО Атанас Стоянов – Мравката осветли източник на Narod.bg. Става дума за менте търг за общински имот, публикуван на страницата на общината sandanski.bg, който се оказа вече отдаден на… друг кмет от ВМРО, за което ще бъде подаден сигнал до прокуратурата.

Обявата за търга с предизвестен край, обявен от кмета на Сандански Наско Мравката

Според документа, който публикуваме, след 3 седмици – на 14 юли, ще се проведе търг за отдаване под наем на сладкарница, който обаче е с предизвестен край – обектът вече е даден на друг кмет от ВМРО – управника на с. Лешница Светослав Александров Джоров, който в момента го ремонтира, а вечер след 20 ч. дори отваря врати за клиенти.

Реклама

Публично достъпна информация е, че помещението е 50 кв. м и е част от сградата на кметството на Лешница. Цената е 18 000 лв. без ДДС за 10-годишен наем.

Наистина е фрапиращо, че имотът, за който тепърва ще се прави търг с тайно наддаване, вече си има наемател – „патриотът“ Джоров, срещу когото имаше сигнали за купуване на гласове. Документът, както е видно и от обявата в интернет, носи подписа на Мравката.

Иначе наивниците са оставени да си купуват тръжни книжа срещу 60 лева за насрочения на 14 юли от 9 ч. в общ. Сандански търг, който Narod.bg ще проследи от кое подставено лице ще бъде спечелен.

1 Коментар
  1. Со керез казва

    Той и Поповския така направи, но за него няма гък.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.