Само в Narod.bg: Убиецът от „Женския пазар“ се обеси в затвора, ГДИН мълчи! Бившият полицай Константин Дамов тормозен от началниците

7 20 419

Бившият полицай Константин Дамов, подсъдим за убийството на съседа си Иво Андреев на „Женския пазар“ в София, се е обесил в Централния софийски затвор, научи ексклузивно Narod.bg от свой човек в Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ (ГДИН).

Засега е ясно, че Дамов се е обесил в болницата на затвора на тоалетно казанче, защото бил наказан безпричинно, според него, от началника на затвора. В знак на протест се е обесил, но информацията до момента се укрива от ГДИН,  призна източникът на Narod.bg.

Дамов е бивш полицай, в момента е подсъдим без влязла в сила присъда за убийството на „Женския пазар“ през ноември миналата година.

Според информацията бившият полицай не успял да се нагоди към затворническата система и суровите действия на началника на затвора към него. Според слуха в ГДИН е възможно дори убиецът да е „поръчан“.

В драмата е замесен и зам.-началникът на затвора Росен Димчев, който отговаря за режима и сигурността, призна информаторът от ГДИН.

Реклама

Вярно е, че е убиец, но това ли трябва да се случва с всички подсъдими? Да умрат като кучета, обесени на тоалетното казанче, пита риторично информаторът на Narod.bg.

Последно Константин Дамов се яви пред Софийския апелативен съд в началото на март, когато магистратите решиха убиецът да остане отново за постоянно в ареста – с най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“. Мотивът бе, че може да извърши ново престъпление, ако е на свобода.

Константин Дамов за четвърти път пожела да бъде освободен от ареста с по-лека мярка за неотклонение. Той искаше да бъде пуснат под „домашен арест“ заради здравословното си състояние, което по думите му към момента е влошено.

Тогава Дамов заяви, че е претърпял сърдечна операция, има високо кръвно, а в ареста няма специалисти като кардиолог, които да се погрижат за него, ако здравето му отново се влоши.

Убийството на Иво Андреев стана през ноември миналата година след спор за монтаж на врата в близост до „Женския пазар“.

7 Коментара
 1. Mladen Marinov казва

  Полицай в затвора не изкарва дълго.

 2. Бохо казва

  Браво !Well done!!!!! КАК съм зарадвана само, че този убиец се е обесил !!!! Бог Няма да му прости убийството на горкия Човек, съседът му !!!!!

 3. За шундата казва

  Скоро и вие ще горите! Коза скапана

 4. датъо567 казва

  Гледах случая при Карбовски, казах ви аз, че вината не е на този човек, въпреки, че е стрелял и убил човек, защото му е причерняло от тормоза на това странно семейство престъпници, защо са престъпници ли? Защото са изхвърлили всички хора от сградата, чрез нетърпим психически и администртивен тормоз над хората, също и над ключаря и така стъпка по стъпка изземват сградата, това е планувано престъпно действие срещу живущите в дълъг период от време, последен е останал този човек и над него и семейството му, са проявили същия психически и административен терор с цел да ги изхвърлят от собствения им имот и не са му издържали нервите и е стрелял! А сега е и убит или се е самоубил!

 5. Мими казва

  Може ли линк към този клип с Карбовски?

 6. Яна казва

  Колко трябва да си зле,за да кажеш такова нещо..на знам!

 7. Яна казва

  Достатъчно е в youtube да намерите Карбовски и да напишете името ми-Яна Андреева. Ще ви излезе това,което сме говорили с Мартин

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.