Narod.bg беше пръв: Пламен Галев се крие в Дупница!

0 129 091

Братя Галеви са се върнали в България още преди година. Пламен Галев и Ангел Христов са се прибрали от странство под чужди самоличности и се криели в родния си град Дупница, пише в. „Уикенд”.

Това е потвърждение на новината на Narod.bg, която първи публикувахме още на 5 юни, че Пламен Галев е в България. И в момента ексбаретата се укривал в постройка в двора на къщата на тъст си Тома, бащата на любовницата му Юлиана в квартал „Горна махала”.

Бившите барети, познати като Братя Галеви, духнаха само ден преди да влязат в затвора през 2012-а, след като получиха ефективни присъди като тартори на организиране на престъпна група.

Първоначално се твърдеше, че са се укрили в ЮАР – държавата, където много българи от сенчестия бизнес са намерили подслон, спокойни, че България няма с тази страна договор за съдебно сътрудничество.

Юлиана (вдясно) със сестра си Вероника

Реклама

Впоследствие „живееха” в Дубай, Прага, Южна Америка и Англия, но всъщност се оказва, че може и да не са напуснали страната ни, а да са се криели около Дупница. Според анонимните ни източници мафиотът живее скрит в дома на бащата на любовницата си – Юлияна Бельовска. Самата тя живее в жк „Бистрица” в апартамент над жилището на родителите си.

Съседите заявяват, че дограмата не е обикновена, а стъклата са бронирани. Входът е в рязък контраст със съседните – отремонтиран, пребоядисан, луксозен, с обособена караулка на дежурен пост, който денонощно следи за сигурността на брюнетката и семейството й.

„Юлето обича да си поспива до 10–11 часа, след това пали колата, минава на обиколка из центъра и отпрашва към бащината къща, където се крие любимият й. Стои не повече от няколко часа, после отново се прибира към апартамента си и вечер може да повтори обиколката”, разказаха пред „Уикенд” съседи на Бельовска.

Смуглата красавица роди дъщеря Мария от ексбаретата Пламен Галев. Момиченцето дойде на бял свят преди 12 години и половина, малко след като татко му и най-добрият му приятел Ангел Христов бяха обявени за издирване от Интерпол.

Преди около две седмици изненадващо се разбра, че Геле е починал в дома си в село Ресилово.

Според слуховете в Дупница последната година двамата си живеели необезпокоявани, като само не са излизали на разходка по улиците. Източниците ни твърдят, че Пламен и в момента се крие в имота на тъст си. Къщата никога не е проверявана от полицията и ексбаретите изобщо не са търсели там.

„Неслучайно любовницата му остана да живее в Дупница, а не отпраши към столицата или някъде из Европа. Тя постоянно кръстосва из града заедно с дъщеря си Мария. Редовно ходят в „Горна махала”, където детето се вижда с татко си”, коментираха дупничани.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.