Тайна в Narod.bg: Даниел Лорер трепери от жена си

1 20 839

Даниел Лорер, член на ръководството на „Продължаваме промяната“ и министър на иновациите в правителството на Кирил Петков, е жестоко наплашен от жена си Виолета, издаде източник на Narod.bg от средите на ПП.

Даниел от години бил мъж под чехъл, но ситуацията излязла от контрол, след като съпругата му започнала да налага мнението си с методи, граничещи с насилието, жалва се информаторът ни, запознат с драмите в семейство Лорер.

Според партийната мълва Даниел знаел колко чепата може да бъде Виолета, затова не си позволявал да ѝ противоречи при никакви обстоятелства.

Реклама

Именно това е причината за всенародната излагация половинката на Лорер да опита да се промуши в борда на Европейската инвестиционна банка – Даниел бил против, но под острия поглед на мераклийката за кариера и тлъста заплата тактично замълчал, та се наложи общественото недоволство да я изрита, припомни източникът на Narod.bg.

Виолета Лорер беше заместник-министър в екипа на Асен Василев в служебния кабинет на Стефан Янев. След това в кабинета „Петков“ беше съветничка и началничка на политическия му кабинет като вицепремиер.

През 2013 г. заемаше длъжността заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма. Тогава министерството беше оглавявано от Асен Василев в служебния кабинет на Марин Райков.

1 Коментар
  1. Народен лечител казва

    Вие сте голяма гнойна пъпка по тялото на журналистическатта гилдия!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.