Веселата вдовица: Дарина Павлова искала дете от Силвио Берлускони

1 11 365

Веселата вдовица Дарина Павлова е искала да роди дете на Силвио Берлускони и дори е правила опити да зачене от италианския бивш премиер и бизнес магнат. През 2004 г., когато е още в детеродна възраст – на 41 г., тя става официална любовница на Берлускони, който се спомина преди дни на достолепната 86-годишна възраст. Ролята на метреса обаче не задоволява Дарина и тя се опитва всячески да роди дете на милиардера, разкриват хора от обкръжението й, пише „Уикенд“.

Вдовицата на убития шеф на „Мултигруп” Илия Павлов и палавият политик били в любовна афера почти 8 години. Мадам Мулти се носела на вълните на любовта и искала на всяка цена да роди дете от Силвио, защото била заслепена от интелекта му, неизчерпаемото чувство за хумор и свръх потентност. Двойката не вземала „мерки за безопасност”, но до бебе така и не се стигнало – напук на специалните отвари, които Дарина пиела и „магическите ритуали” за зачеване, на които се подлагала. Берлускони също се грижил за имиджа си на мъжкар и коцкар. Хапчетата за подсилване на мъжката мощ далеч не му били чужди и той си ги набавял от медици, които следели здравословния му статус.

За връзката между двамата се разбра от интервю на Дарина Павлова, която определи първата им интимна забежка като „онази нощ на огън и жупел”, която нямало да забрави никога. Аферата започва само година след разстрела на мъжа й Илия Павлов в София през пролетта на 2003 г. Уплашена да не посегнат и на нея, Дарина бяга в Америка заедно с децата, където се установява за постоянно и от там се опитва да ръководи обезглавената империя „Мултигруп”. Именно в САЩ, тя среща италианския премиер.

„Запознах се със Силвио Берлускони през 2004 година във Вашингтон, който беше дошъл на официално посещение. Той наистина е изключителен мъж. След многобройни покани дойдох в Рим, за да го видя отново. Още не говорех италиански, а той едва-едва английски. След няколко незабравими вечери разбрах, че става въпрос за истинска любов. Мисълта ми беше насочена винаги към него. Започнах да уча италиански и се преместих в Рим.

Никога няма да мога да забравя първата ни нощ заедно. Продължавах да си повтарям: „Amazing, amazing”. И днес той още ме подиграва, когато си припомняме онази нощ”, споделя тя за увлечението си по Силвио Берлускони в италианското списание „Оджи”.

Пред приятелки Дарина не крие, че иска един ден да стане г-жа Берлускони и на всяка цена да роди дете от този велик мъж, който буквално успява да обсеби съзнанието й. Бившата актриса е готова на всичко, за да плени сърцето му, макар да е наясно, че далеч не е единствената в живота му.

Нейната близка приятелка – личната гадателка на Ел Кардинале Теодора Стефанова я уверява, че съдбата й дава нов, златен шанс да има изискан мъж до себе си и че това е именно Берлускони. Врачката е категорична, че ще си имат детенце, но преди това щели да вдигнат пищна сватба с почти целия световен политически елит.

Реклама

Със забежките на снахата е запознат и покойния бизнесмен Павел Найденов, баща на Илия Павлов. Той застава на страната на Дарина и казва, че я разбира, защото била млада и хубава. Нормално било да си намери някой друг след смъртта на съпруга си. Сам останал вдовец, Найденов е категоричен, че тя трябва да има партньор до себе си. Друг като Илия нямало и нямало да има.

Но Силвио Берлускони бил напълно подходящ и бай Павел го харесвал, защото бил умен мъж с авторитет. Той не харесвал други хора, които се навъртали около брюнетката. Смятал ги за използвачи и бил сигурен, че обсипват с комплименти снаха му, за да ползват контактите й в различни сфери. Дарина трябвало да се отваря очите на четири, но той акъл не й давал, защото тя имала достатъчно пък и доста добре се грижела за възпитанието на децата.

Мечтата на някогашното момиче от Казанлък била да се впише в елита на Апенините. За да е по-близо до любимия си, разпродала няколко имота в САЩ и си купила обширен мезонет в центъра на Рим.

В същото време около Берлускони вървели типичните за него секс скандали. Далеч по-млади от Мадам Мулти жени разправяли за невероятните си приключения с него, други му търсели съдебна отговорност. Италианският фризьор на Дарина също се включил в медийната дандания. Той разтръбил, че негова богата клиентка смята да се омъжи за Берлускони и да си родят дете.

Появили се и съмнения, че самата Дарина пуска слухове за себе си, защото лидерът на „Форца Италия” далеч не си падал по моногамията и през спалнята му минавали момичета под 20 години. Тя си затваряла очи за писанията в медиите, убедена, че щом Берлускони й е даден от съдбата, няма как да се разминат. Редовно получавала антични бижута от него в знак на силната им привързаност и си представяла себе си в разкошна булчинска рокля. В крайна сметка, те нямат класическа връзка, въпреки че са заедно цели 8 години. Двамата се разделиха по идея на политика, които не прие публичните й изяви в италиански медии, след като я бе назначил за продуцент на предаването „Сънувайки Италия” в една от телевизиите си.

Вестта за кончината на политика тотално сринало нашенката, която таяла  надежда, че връзката им може да се поднови, макар че тя била на 60, а той – на 86 години. „Ще отнеме време, за да преодолея шока от загубата. Любов завинаги! Благодаря, че беше в живота ми! Винаги ще останеш в сърцето ми, Силвио”, написа в инстаграм на английски и италиански език вдовицата на Илия Павлов.

Дарина Павлова е родена през 1963 г. в Казанлък. Израства в обикновено семейство, където от малка свиква на труд. Майка й умира, когато тя е едва на 16 години. След завършването на местната математическа гимназия идва в София и започва сама да се бори с живота. Снима се в няколко филма, но не прави голяма филмова кариера. Бингото на живота й е брака с Илия Павлов, който я превръща в милиардерка и „апетитна хапка” за „златотърсачите“.

1 Коментар
  1. Д-р Менгеле казва

    Даринка е gold digger. С едно чаве сума манги щеше да смъкне от дядо Бунга-Бунга.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.