НАВЕЖДАНЕ: Иван Гешев помоли ВСС да го назначи като висш прокурор

4 80 929

Поредното навеждане – във Висшия съдебен съвет е постъпила молба от отстранения главен прокурор Иван Гешев да бъде възстановен на поста прокурор във Върховната касационна прокуратура, съобщи днес пред БНТ прокурорът и член на ВСС Калина Чапкънова.

Тя посочи, че молбата все още няма произнасяне на прокурорската колегия в съвета.

Реклама

Чапкънова коментира още, че произнасянето ще стане в кратък срок, като има и възможност на Гешев да му бъде отказано да се върне на работа като прокурор.

„Имало е такива случаи, поради отрицателно становище на етичната комисия на ВСС, отбеляза тя.

4 Коментара
 1. зеленски казва

  Абе, тоя ГешеФ уж щеше да изнася някакви „данни “ за пред обществото, уж щеше да държи реч/ обръщение/ пред ТВ миналия петък, уж това и отнова, а к’во излезе?
  Въздух под налягане

 2. АНАРХИЯТА казва

  Войната между ИВАН ГЕШЕВ, като Главен Прокурор и МАФИЯТА, завърши с победа за ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!!! Срам и позор, че крадците и убийците, победиха държавата,не без помощта на празноглавия потърпевш българин!

 3. Иван казва

  А какво очаквахте от милиционера?

 4. Надя Драганчева от Тутракан 7600 казва

  Прокурорите и съдиите от Тутракан и Силистра са корумпирани и некадърни и трябва спешно да се премахнат!
  Корумпирани и некадърни са и полицаите и дознателите от Тутракан и Силистра!!!!! Полицаите са садисти ,а полицайките са вампирки!!!!! Аз Надя Николова Драганчева от Тутракан ще се боря до последният си дъх с всички магистрати и ченгета от Тутракан и Силистра и никога няма да умра на колене,а с високо вдигната глава,въпреки че съм на 72 години!!!! Права,Чест,Достойнство,Справедливост!!!!! Ще пиша и до Люксембург,до Страсбург! Ще има възмездие,възмездие!!!!!!!!! Трагедия голяма,правосъдие няма! Трагедия голяма,държава няма! Трябва революция и промяна на съдебната система!!!!!
  Събудете се най-накрая!!!!!! Роби,оковани във вериги!!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.