Само в Narod.bg: ПП слага свой губернатор (ВИЗИТКА + СНИМКИ)

3 17 371

„Продължаваме промяната“ ще сложи свой човек на поста областен управител в Добрич, научи само Narod.bg. На мястото на досегашния губернатор Здравко Здравков ще бъде поставена Йорданка Костадинова, депутат в 47-ото и 48-ото Народно събрание.

Костадинова, която бе водач на листата на ПП в Добрич, е представена като „медицински експерт“

Дотук се стигна, след като преди дни Здравко Здравков подаде оставка като областен управител на Добрич с нарочно писмо до Министерски съвет.

Реклама

„Бях назначен от служебния кабинет с премиер Гълъб Донев и изпълних ангажиментите, които имах като областен управител в мандата на служебния кабинет. Разбиранията ми за политики и развитие на страната и респективно област Добрич не съвпадат с настоящото управление и считам, че така е най-честно и за двете страни в процеса, за мен и настоящия Министерски съвет“, категоричен бе Здравков.

Във визитката на Йорданка Костадинова четем, че е завършила магистратура по здравен мениджмънт и медико-социални грижи в Медицински университет-Варна.

Костадинова е завършила „Фармация“ в Медицинския колеж към МУ „Проф. д-р Параскев Стоянов“ във Варна. След това учи здравен мениджмънт в Стопанската академия „Димитър А. Ценов“ в Свищов. Има над 13-годишен опит като фармацевт.

Преди да стане народен представител, през последните 10 години Костадинова е част от колектив, който лекува пациенти с помощта на немската фармацевтична компания – Berlin-Chemie/А.

3 Коментара
  1. ... казва

    ПОРОЧНИ СТЕ !!!

  2. Бойко Бориславов казва

    След „вишото“ в Свищов, тази гъска се отдава на разпространение „Червило за срамни устни“…Да й пожелаем добра доходност.

  3. Слана гйк казва

    Алоооо, ПП-ДБ, ако не ви стигат роднините, че да запълните свободните позиции по министерства и агенции, ИСКАМ ДА СЕ КАНДИДАТИРАМ. Имам две магистратури: публична администрация и икономика, ерудирана личност със завидно възпитание и IQ 139. КАНДИДАТИРАМ СЕ…..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.