Първо в Narod.bg: Корнелия разтури БСП в Петрич, запечата централата (ВИДЕО)

0 16 399

Корнелия Нинова буквално разтури структурата на БСП в Петрич, ожали се пред Narod.bgсоциалист от югозападния град. По заповед на централното ръководство на Столетницата БСП в Петрич е обезглавена, а специална комисия, изпратена от „Позитано“, е ходила да гони социалистите от партийните помещения, след което те са били запечатани.

Напрежението сред червените тук е от поне 8 години, което потвърди в нарочна пресконференция досегашната лидерка на БСП в града Йорданка Атанасова, която може да видите във видеото:

Реклама

Според източника на Narod.bg до разтурването на регионалната структура се стигнало след решение на Националния съвет на БСП. Взетото решение предвижда отчет и избори и смяна на досегашното ръководство на столетницата. Ще бъде сменено и ръководството на младежката им структура в града.

Оправданията на Корнелия за съсипването на левицата в Петрич току преди местните избори били, че серия проверки, извършени от партийната контролна комисия, установили опасно несъгласие на петричките социалисти с мнението на Корнелия Нинова, довела Столетницата до маргинална партийка.

На „Позитано“ побеснели от слаби резултати на БСП в Петрич по време на изборите и извън тях, но не обвиняват лидерката, а хората по места, чуди се информаторът на Narod.bg.

Такава поголовна сеч се очаква в още няколко структури, явно Нинова предприема крути мерки срещу своите критици.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.