„Промяна“ нулева: Жената на Даниел Лорер се намърда в Европейската банка с €18 000 заплата

5 18 805

„Промяна“ нулева в политиката – Виолета Лорер, съпруга на депутата от „Продължаваме промяната“ Даниел Лорер, ще е новият член на борда на Европейската инвестиционна банка от името на България.

Назначението е направено от министъра на финансите Асен Василев. Лорер ще замени в борда служебната финансова министърка Росица Велкова. Изпращането на Виолета Лорер не е съгласувано с ГЕРБ, пише 24 часа.

Реклама

Съпругата на Даниел Лорер е от най-близките сътрудници на Асен Василев.Тя бе негов зам.-министър в първия служебен кабинет на Стефан Янев, а при редовното правителство на Кирил Петков бе съветник и началник на политическия кабинет на Василев като вицепремиер.

Според източник на Narod.bg чистата заплата на Виолета Лорер ще бъде над 18 000 евро на месец, без да се броят бонусите, на които се радват европейските банкери.

5 Коментара
 1. Дедо Пене казва

  ИДЕАЛНО….УМНА И СИМПАТИЧНА ЖЕНА, А НЕ КАТО ОНОчВА ЗАЯДЛИВО П.Р.А.С. Е Велкова, която плашеше българите с бутане на борда и хиперинфлация по заповед на Прецедента-Зелени чорапки!!!0

 2. Д-р Менгеле казва

  ДедО пенчо, пенис дрЪт, тази територия все още се казва България, а не Мароко или Алжир.
  Бай дъ уей, виж как се виждат горните венци на виолетка – като на макаците.

 3. Както горе така и долу казва

  Цигани 9-ти век изгонени от персите – лило/лало/лоло/лулчо/мануш
  Цигани, арменски 1118г – ломи
  Цигани, марокански, началото на 16в – Пеньо, Пенчо, Минчо, Начо, Кальо, Калчо, Пейо, Нури, Лури, Гури и Лорелчовци
  Руски цигани, разменени за българи, 17в
  Цигани, влашки и молдовски роби 1856г
  След Съединението на България, населението е 3 336 000.
  СТРАШНО!

 4. Schatz казва

  Народ, а някой от вас защо не се намърда? Защото сте некадърници. В България е много модерна да завиждат и злословят за младите и кадърни хора!

 5. Д-р Менгеле казва

  ШАТзи, ТРЯБВА ЛИ, маймун недоклатен, да ти напомня, че ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ се казва България!
  Най-бедната, най-окрадената, с най-болното и изчезващо население заради ей такива шуро-баджанашки и семейни назначения. И какво прави въобще ЛОРИТО в българско правителство?
  Като са толкова млади и кадърни да се реализират в сферата на кадърността си. Държавите се управляват от хора с опит, познаване на народа и историята му, а не от някакви прелетни птици.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.