Мръсотия в Narod.bg: Красимир Дачев набута щерка си в ББКМ, Росана смени фамилията, вече е „Георгиева“ (СНИМКИ)

2 164 425

Беловласият присвоител на предприятия Красимир Дачев вкара в Българската браншова камара – машиностроене дъщеря си Росана, негова съучастница в кражбата на акциите на „Свилоза“ и в други престъпни схеми, издаде пред Narod.bg източник от ББКМ.

Ето я щерката на стария приватизатор, Росана Дачева смени фамилията на Георгиева, за да се набута в ББКМ

Любопитно е, че Росана вече официално не е „Дачева“, а „Георгиева“ именно с цел да се прикрие компрометираният й татко.

Информаторът на Narod.bg, обаче, разкри новата схема на слугата на стария Фатик – Красимир Дачев, за лъскане на имидж. В напъна да изчисти окаляния си в корупция имидж грохналият приватизатор използва не кого да е, а собствената си дъщеря Росана, която е част от организираната престъпна група, която отне от законния собственик акциите на „Свилоза“ – престъпление, което детайлно осветлихме.

Явно след всички разкрития на Narod.bg за схемите на 73-годишния Красимир Дачев, за прането на пари в огромни размери, за краденето на предприятия с рейдърски прийоми и други корупционни врътки, тарикатът е стигнал дотам да използва собствената си дъщеря и да се укрива зад нея, както направи и когато открадна акциите на „Свилоза“, престъпление, което се оценява на над 100 милиона долара.

Реклама

Схемата започва през януари 2023 г., когато Росана Дачева е вписана като член на УС на Българската браншова камара – машиностроене. Това е една от първите браншови камари в страната и работодателска организация, учредена още през 1991 г. и ползваща се с безспорен авторитет и безупречна репутация.

Та точно там Красимир Дачев намърдал дъщеря си, а тя пък си сменила фамилията от Дачева на Георгиева, за да не бие на очи. Narod.bg обаче знае, че крадец фамилията си мени, но нрава – не.

Затова най-искрено приканваме членовете на камарата по най-бързия начин да изтрият това срамно петно върху организацията като изключат във възможно най-кратки срокове Росана Дачева от УС, както и всички свързани с Красимир Дачев фирми от ББКМ.

Повече информация за бизнес далаверите на Красимир Дачев членовете на камарата могат да открият на нашия сайт и като прочетат за машинациите на сенчестата фамилия, сигурно ще им настръхнат косите, както настръхнаха нашите, когато правехме разкритията за криминалните практики на Красимир Дачев. ТУК може да видите всички членове на браншовата организация.

2 Коментара
  1. Ейй казва

    С едни гърди напред мангалите…

  2. Д-р Менгеле казва

    Взе ми словата. На дъртака по не му личи, щот е побелял, но Росанка е с две гърди и колит напред – аха да удари един индийски кьочек.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.