Зловещ слух в Narod.bg: Пепи Еврото изчезна като Ружа Игнатова (ВИДЕО)

1 27 613

Бившият следовател Петьо Петров – Еврото е изчезнал безследно точно както се стопи криптомилиардерката Ружа Игнатова. Този зловещ слух се носи из службите за сигурност, алармира пред Narod.bg антимафиот.

Малко след като Пепи Еврото се измъкна от арест при акция на полицията и прокуратурата лобистът в Темида изчезна, вероятно зад граница.

Според оперативни данни бившият шеф на Столичното следствие бил напуснал България през Турция, а оттам заминал за Обединените арабски емирства (ОАЕ).

В момента се проверява как Петров е успял да изведе детето си от страната без пълномощно от майка му Любена Павлова.

Запознати, обаче, твърдят, че Еврото е потънал в дън земя и дори най-близките му приятели не знаят нищо за съдбата му.

Реклама

Мълвата носи, че може да го е сполетяла съдбата на Ружа Игнатова, която май е нахранила рибите, за да се пресече връзката й с големи босове, намазали милиарди от ментето OnaCoin.

Спецченгетата разправят, че с голяма доза вероятност може да се мисли в посока отстраняването на Пепи Еврото, за да се прикрият мръсотии в Темида с купуване на съдии, прокурори и следователи, мачкане на свидетели и поставяне на знакови дела на трупчета.

Припомняме, че Петьо Петров – Еврото бе обвинен за принуда, заплахи и използване на записващи устройства без разрешение, но той избяга, преди да бъде арестуван.

След акция на ГДБОП бившата му съпруга Любена Павлова заяви в интервю за Антикорупционния фонд, че магистрати и полицаи са получавали пари от Петров във вече бившия ресторант „Осемте джуджета“. Тя определи мястото като „тържище на бъдеще – кариерно и финансово“.

1 Коментар
  1. многознайко казва

    Дрън,дрън.Не го подценявайте.Такъв сценарий при него няма.А ако това се случи-всичко ще излезе наяве още на следващия ден,прилежно качено на флашка.Не бъдете наивни.Оспиват ви с глупави теории.Същите като на оня льольо Стайчо Кацаров-стаята била тайна за трансплантирани.И това ви го казва „лекар“-иначе пълен идиот.Кога е виждал кка се прави трансплантация-даже бил и министър.Нали след такава процедура се превеждат в реанимация и после дълго възстановяване….направиха ни на идиоти.Да ви показаха спалня?Апаратура?Това си му беше на Любо наблюдателния център и слухтеше от там какво си говорят в правителственото крило-ама който си знае-знае си.А вие климайте доверително и цъцкайте………..

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.