Шпионин в Narod.bg: Тони Парфюма записал депутати от ПП да „пудрят нослето“, опитал да продаде бруталното видео на ГЕРБ

1 32 173

Аферистът Тони Иванов – Парфюма, който се сочи като изключително близък до стария-нов финансов министър Асен Василев, е спретнал тежък компромат с депутати на „Промяната“, петимни за забавления отвъд Наказателния кодекс, научи Narod.bg.

Преди изборите тарикатът Тони Парфюма организирал парти с депутатите на ПП от Варна. Като истински носители на „промяната“ тежкарите не се задоволили със стандартни неща като 18-годишно уиски, а преминали на пудрене на нослета с екстри от Колумбия и пощипване на леконравни мадами на повикване, разкри безобразието източник на Narod.bg.

Реклама

Палавниците от ПП обаче не съобразили, че в стила на афериста е да запише вакханалията и с уличаващото видео да ги изнудва, както и станало.

„Тони Парфюма има морала на помияр, мазнеше се на Асен Василев, а накрая записа депутатите му, докато „тупат“, и отиде да продава видеото на ГЕРБ. Добре, че с Бойко се разбраха за коалиция, та бруталните кадри не видяха бял свят, иначе „Промяната“ щеше вече да е потънала“, категоричен е информаторът на Narod.bg.

Съд в Мадрид наскоро отказа изпълнението на издадената от Софийската градска прокуратура (СГП) европейска заповед за арест за Тони Иванов – Парфюма. Той се прочу като едно от лицата, които според главния прокурор Иван Гешев и подчинените му заговорничат, за да дискредитират институциите у нас и да отстранят висши магистрати и полицейски служители. Прокуратурата го сочи за посредник в престъпния сговор.

1 Коментар
  1. Ivanov казва

    Интересно, какво ли предаде на испанското контраразузнаване, за да му свалят европейската заповед за арест ))

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.