Само в Narod.bg: Губернаторите правят списъци с държавни имоти, започва дива разпродажба

1 17 869

Областните управители са получили инструкции да съставят детайлен списък на всички имоти публична държавна собственост под тяхна юрисдикция, докладва пред Narod.bg служител от администрацията на губернатора на София Митко Михайлов.

Реклама

От областните управители се изисква в едноседмичен срок да са готови списъците на имоти, които могат да бъдат продадени уж с цел привличане на инвеститори.

При нас, обаче, се чува, че целта е да се облажат близките до новата власт бизнесмени, които да купят имотите за жълти стотинки, а след това дали ще ги използват за някакъв бизнес, или ще ги препродават на тройна и четворна цена – тяхна си работа, ядосва се източникът на Narod.bg.

1 Коментар
  1. Lucid & Ferrous казва

    Синчето на ДС лейтенанта Павел Първанов, вербовчик, си купи 200дка земя в моята паланка. Търгът беше скрит от хората в паланката, да не би някой да купи и да наруши целостта на имота. Ивайло Първанов е общински съветник в Търговище, от листата на АБВ, както и поповския кмет Веселинов. Това не е ли конфликт на интереси. Всеизвестно е, че Веселинов е купил автогара Попово с подставено лице.
    Към ЦИГАНСКИ ФЕОДАЛИЗЪМ ЛИ ЛЕТИМ, ДРУГАРЮ РАДЕВ?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.